Matej Hartman, Aleš Boben
20. srpnja 2021

Dug je put oporavka

Oporavak je spasonosni pojam koji obično slijedi nakon ozljede. Ali tu su i neki strahovi te  neugodna pitanja povezana s oporavkom. Kada nakon ozljede ponovno sjesti na bicikl? (više…)
Poučno
16. ožujka 2021

Garmin: Što je MTB dinamika?

Određeni modeli biciklističkih računala Garmin Edge opremljena su posebnim MTB funkcijama koje donose dodatnu dimenziju u naš doživljaj MTB vožnje… (više…)
Poučno
16. veljače 2021

Gravel is not dead!

Gravel evoluira, dijeli se u podgrupe, zadire u druge skupine, ko PAC-MAN jede sve pred sobom, obraća se pripadnicima druge vjere? Monster gravel – dropbar MTB 29“ sa tvrdom vilicom?...
Poučno
Veriga
12. veljače 2021

Lanac zlata vrijedi

Kvalitetan i dobro podmazan lanac zlata vrijedi, makar i ako je u zlatnoj boji. Moraš ga njegovati, čistiti i podmazivati. Svaki watt je važan, kažu oni koji računaju svaki gram i...
Poučno
22. prosinca 2020

MTB.HR: Naj događaji u 2020.

Godina na isteku na prvi pogled nije ponudila puno, ali ipak je bilo više nego dovoljno materijala za naš Top 5 „naj“ događaja u 2020… (više…)
Poučno
Elektrika, čiščenje
4. listopada 2020

Budite nježni s elektrikom

Kad se spomenu električni bicikli, nekima je mučno, neki dobiju vodene kozice, a možda i koronu… Drugi pak u njima uživaju.... (više…)
Poučno
1. listopada 2020

Zašto ženski bicikl?

Ženski i muški bicikl ponajviše se razlikuju po geometriji i ergonomiji. Danas su ženski bicikli jednaki biciklima namijenjenim muškarcima, ali ipak malo različiti, i malo ljepši…   (više…)
Poučno
Prati nas