22. rujna 2022

Najavljujemo: RundaMura gravel ride

Još jedna međimurska gravel vožnja održati će se u subotu 24. rujna Druženje i otkrivanje novih terena u našoj ravnoj županiji omeđenoj rijekom Murom, te preko dviju granica… (više…)
Vijesti
Unior DH Cup
Video sredica, Hrvaška
21. rujna 2022

Video srijedom: Hvala Croatia!

Ekipa iz tvrtke Restrap složila je 64-minutni dokumentarac snimljen tijekom lanjske bikepacking avanture Kvarnerom, Dalmacijom i zaleđem… (više…)
Vijesti
Trek Fuel EX
18. rujna 2022

Predstavljamo: Trek Fuel EX

Ovaj možda za podešavanje geometrije najpodatniji bicikl spada u all-mountain klasu. Nova generacija modela Trek Fuel EX nudi doista puno. Dolazi s većim hodom suspenzije... (više…)
Oprema
BMC Kaius
15. rujna 2022

Predstavljamo: BMC Kaius

Makadamci ne moraju biti napravljeni samo za bikepacking avanture- Postoje i modeli za ozbiljno utrkivanje. Švicarska marka istražuje granice uz pravu zvijer – Kaius... (više…)
Oprema
12. rujna 2022

iXS EDC Pila Report: Frane opet na postolju!

Hrvatski reprezentativac Frane Medić nakon ozljede u Mariboru uspio je u Pii osigurati treće mjesto u ukupnom poretku Europskog kupa. Slovenac Luka Berginc istovremeno je osvojio ukupni poredak Europskog iXS...
Vijesti
“Garmin
Santa Cruz 5010
10. rujna 2022

Predstavljamo: Santa Cruz 5010

Model 5010 je potpuno obnovljen prije dvije godine no kalifornijska marka ne sjedi skrštenih ruku već je pripremila inovacije za 2023... (više…)
Oprema
5. rujna 2022

XC Ajdovščina Report: Fran Bošnjak drugi!

U nedjelju je Biciklistički klub Črn trn u Ajdovščini organizirao šestu utrku u ovogodišnjoj seriji SloXcup Cup, a startalo je više od 200 biciklist(ic)a. U seniorskoj konkurenciji Klemenčič je bio bolji...
Vijesti
Prati nas