20. siječnja 2021

Predstavljamo: Superior X-Road 2021

Linija X-Road briše granice između cestovnih bicikala i onih bicikala koji mogu u svakom trenutku skrenuti s asfalta na kakav makadam ili singlicu… (više…)
Oprema
Garmin 2020
Markus Stitz
20. siječnja 2021

Video srijedom: Duž željezne zavjese

Nekada su postojale dvije Njemačke, a danas možeš putovati uz virtualnu granicu između nekadašnje Savezne Republike Njemačke i Njemačke Demokratske Republike. Vodi nas Marcus Stitz... (više…)
Vijesti
SloEnduro 2021
18. siječnja 2021

SloEnduro 2021.: 6 + 2 = osam utrka!

Pred nama je deveta sezona naše/regionalne/slovenske međunarodne serije u disciplini MTB enduro. Zbog još uvijek neizvjesne situacije, većina utrka je planirano unutar granica dežele, a finale je, kao i obično, rezervirano za Grožnjan…...
Vijesti
BH iLYNX
16. siječnja 2021

Predstavljamo: BH iLynx, e-MTB fully od 16,8 kg!

Svojom geometrijom, malom težinom, krutošću i dizajnom – niti jedan e-bicikl se nije toliko približio klasičnom biciklu u smislu osjećaja vožnje. Španjolska marka BH otvara novu stranicu... (više…)
Oprema
Tomi Misser
16. siječnja 2021

Sezona transfera: Misser u Mondraker, Johansen u Ibis

Legendarni Katalonac prelazi u drugu španjolsku marku, Šveđanin se vraća svom prijašnjem poslodavcu, a legendarni Španjolac u Mondraker. Škotski enduraš potpisao je za Norco, Ekipa Stan’s Ibis Pro Team je raspuštena…...
Vijesti
Segment 21
Prati nas