22. veljače 2022

Testirali smo: Garmin Venu 2 Plus

Pametna ručna ura iz srednjeg cjenovnog razreda doživjela je nekoliko korjenitih promjena i donosi novosti poput glasovnog upravljanja. Nakon par tjedana bilo je teško zamisliti život bez praktičnog Venua… (više…)
Oprema
Unior DH Cup
sram axs
18. veljače 2022

Testirali smo: SRAM Eagle AXS

Naš Matej se ugledao na vrhunske natjecatelje i ugradio je tipku na upravljač svog MTB-a. Nema više zapetljanih bužira jer sada sve ide bežičnim putem… (više…)
Oprema
10. srpnja 2021

Testirali smo: Garmin Rally XC 200

U ruke (pod noge) su nam došle najnovije Garminove pedale koje u MTB svijet donose mjerače snage ugrađene u unutrašnjost pedale. Garmin Rally XC 200 omogućuje ti sasvim novi pogled...
Oprema
24. ožujka 2021

Predstavljamo: XC pedale Garmin Rally

Garmin je danas proširio svoju ponudu pedala s mjeračima snage i po prvi je puta predstavio powermeter pedale za offroad vožnju, koje se mogu ukopčati s obje strane… (više…)
Oprema
20. ožujka 2021

Testirali smo: SQlab Pedal 511

Pedale bavarskog proizvođača na prvi pogled podsjećaju na Shimanove, s njima su i kompatibilne, no imaju jednu značajku više… (više…)
Oprema
Segment 21
2. ožujka 2021

Testirali smo: Torbe Giant H2Pro

Giant, svjetski proizvođač bicikala i opreme, nedavno je predstavio liniju torbi za bicikle H2Pro. Uvjerili smo se da su vrlo praktične i otporne na vodu… (više…)
Oprema
Prati nas