Linda Indergand, LIV
4. veljače 2021

Linda Indergand pridružila se ženskoj marki Liv, Remi Thirion potpisao s Giant Factory Off Road Team, Melanie Chappaz otišla u The Brigade, Jackson Goldstone u Miranda Factory, Andreas Kolb u Continental Atherton…

Linda Indergand

Švicarka Linda Indergand specijalizirana je za olimpijski i kratki kros i redovito se plasira u top 10 na natjecanjima Svjetskog kupa. Na Olimpijskim igrama u Riju 2016. plasirala se na osmo mjesto te je bila drugoplasirana na švicarskim nacionalnim prvenstvima 2020. i 2014. U ekipu Liv Factory Racing je došla iz njemačke ekipe Pushbikers XC Team. @indergandlinda.

Rémi Thirion

Tridesetčetverogodišnji godišnji Francuz nakon rastanka s ekipom Commencal/Muc Off  pronašao je novu sredinu u ekipi Giant Factory Off Road. Trećeplasirani na Svjetskom prvenstvu 2020. i drugoplasirani na utrci Svjetskog kupa u Mariboru ima izvrsne preporuke za sezonu 2021. @remithirion.

Jackson Goldstone

Mladi Kanađanin doživjet će svoju prvu spustašku u elitnoj kategoriji u ekipi Miranda Factory Racing. Pridružio se trojici mladih Portugalaca: Tiagu Ladeiri, Emanuelu Pombu i Nunu Reisu. Goldstone već ima iskustva na velikim natjecanjima, već je pobijedio u seriji Crankworx spust i pobijedio na iXS Rookies Championships. Pitanje je samo hoće li Jackson i dalje biti na biciklu Trek, budući da ga američki proizvođač podržava već nekoliko godina, ili će voziti bicikl Scott, koji je prošle godine surađivao s ekipom Miranda. @jacksongoldstone.

Mélanie Chappaz

Svjetska juniorska prvakinja  u MTB spustu 2017. pridružila se ekipi The Brigade tim. Tamo je Francuskinju čekalo iznenađenje u obliku novog bicikla za spust marke Privée Production. @melanie_chappaz.

Andreas Kolb

Austrijanac koji je prethodnih sezona vozio za ekipu Gamux Factory Racing prešao je u ekipu Continental Atherton i pridružio se Geeju, Rachel, Danu te mladoj Mille Johnset i Charlieju Hattonu. @andreas_kolb66..

UCI ekipe za 2021.

Popis ekipa za spust i XCO možeš pronaći na  uci.org

Naslovna fotografija Liv (na slici je Linda Indergand)

Pročitaj i
Anthony Bilić i Ivan Peruško u 2021. voze za talijansku UCI MTB ekipu
Sezona Transfera: Vali je prešla u Trek
Sezona transfera: Emily na Canyon, Phil na Propain
Sezona transfera: Misser u Mondraker, Johansen u Ibis
Sezona transfera: Nova lica u Specializedu, Prevot službeno u Absolute Absalonu
Sezona transfera: Norton u YT Mob, Braidot i Marotte u Santa Cruz
Sezona transfera: Vergier na Trek, Sarrou na Specialized 
Sezona transfera: Danny u Bavarsku, Ángel u Andoru

Prati nas