Specialized
11. siječnja 2021

Ekipa Specialized Factory Racing gotovo je potpuno obnovila svoj sastav, aktualna svjetska prvakinja u olimpijskom krosu u sezonu ulazi na novom biciklu…

Gerhard Kerchbaumer

Talijan, bivši talijanski prvak i drugi sa Svjetskog kupa 2018. udružit će snage u elitnoj kategoriji s aktualnim svjetskim prvakom Jordanom Sarrouom. Dvojac će pokušati donijeti ekipi Specialized olimpijsku medalju u Tokiju. @gerharkerschi_.

Sina Frei

Mlada švicarka, svjetska i europska prvakinja u kategoriji U23 iz 2016. i 2018. godine te pobjednica Svjetskog kupa u ovoj kategoriji, potpisala je višegodišnji ugovor s ekipon Specialized@freisina.

Laura Stigger

Peterostruka europska prvakinja u mlađim kategorijama, ujedno i svjetska prvakinja u cestovnom biciklizmu 2018., te svjetska prvakinja u olimpijskom krosu iz 2017. i 2018., voziti u narednim sezonama  će zatvorničku momčad Specialized. Austrijanka će u rujnu napuniti 21 godinu, a pred njom je još dug put do postizanja vrhunskih rezultata u elitnoj kategoriji. @laura_stigger.

Pauline Ferrand Prevot. Foto BMC.

Pauline Ferrand Prevot

Trostruka svjetska prvakinja u olimpijskom krosu od ove je godine članica ekipe Absolute Absalon – BMC. Tako će se njezina biciklistička karijera još više ispreplesti s privatnim partnerom Julienom Absalonom. @paulineferrandprevot.

Graham Agassiz

Aggy se nakon dvije godine oprostio od marke Evil Bikes, a u ovoj će sezone voziti bicikle YT Industries, na freeride festivalima. @grahamagassiz.

Theo Galy

Francuski prvak u enduru potpisao je ugovor s novom ekipom u seriji EWS. U sezoni 2021. vozit će za Sunn French Connexion Racing. Tako Galy ostaje na biciklu marke Sunn, jer je vozio za ekipu Sunn Enduro do kraja prošle sezone. @galytheo.

Naslovna fotografija Michael Cerveny

Pročitaj i
Sezona transfera: Norton u YT Mob, Braidot i Marotte u Santa Cruz
Sezona transfera: Vergier na Trek , Sarrou na Specialized 

Prati nas