Nukeproof Giga
12. lipnja 2021

Video: Nukeproof Sama Hilla

Kakvu će zvjerkicu ove sezone voziti bivši trostruki svjetski prvak u spustu i pobjednik tri uzastopne Svjetske serije u enduru? (više…)
Vijesti
Garmin 2020
Emily Batty
24. siječnja 2021

Sezona transfera: Emily na Canyon, Phil na Propain

Do  31. siječnja je ostalo još nešto vremena, pa su transferi, produljenja ugovora i promjene poslodavaca još uvijek aktualni. Migriraju Emily, Phil, Jernej, Mike, Max, Petra, Gabriel, Mitch i Brage… (više…)
Vijesti
SloEnduro 2021
18. siječnja 2021

SloEnduro 2021.: 6 + 2 = osam utrka!

Pred nama je deveta sezona naše/regionalne/slovenske međunarodne serije u disciplini MTB enduro. Zbog još uvijek neizvjesne situacije, većina utrka je planirano unutar granica dežele, a finale je, kao i obično, rezervirano za Grožnjan…...
Vijesti
Tomi Misser
16. siječnja 2021

Sezona transfera: Misser u Mondraker, Johansen u Ibis

Legendarni Katalonac prelazi u drugu španjolsku marku, Šveđanin se vraća svom prijašnjem poslodavcu, a legendarni Španjolac u Mondraker. Škotski enduraš potpisao je za Norco, Ekipa Stan’s Ibis Pro Team je raspuštena…...
Vijesti
“Garmin
Divja jaga, Vid Peršak
8. siječnja 2021

Video tjedna: Divja jaga

Video clip o urocima iz mračnih koruških šuma s Vidom Peršakom u glavnoj ulozi. Divja jaga zahtijeva lov drugačiji od onoga što ti zamišljaš... (više…)
Vijesti
22. prosinca 2020

MTB.HR: Naj događaji u 2020.

Godina na isteku na prvi pogled nije ponudila puno, ali ipak je bilo više nego dovoljno materijala za naš Top 5 „naj“ događaja u 2020… (više…)
Poučno
Prati nas