9. ožujka 2024

Zimske rukavice namijenjene za vožnju u hladnijim i manje prijateljskim vremenskim uvjetima. Gornji dio je obložen izolacijskim materijalom, a šav Form Fit na prstima omogućava dobar taktilan doživljaj unatoč smrzavanju…

Leatt je razvio rukavice MTB 2.0 Subzero za vožnju u hladnijim i vlažnim vremenskim uvjetima. Gornji dio rukavice zaštićen je izolacijom, a tehnologija Form Fit Leatt rukavica omogućava precizne šavove i odlično prianjanje i prijenos informacija s upravljača. Na dlanu rukavice je materijal Micron Grip dlan koji pruža dovoljno trenja, to jest “gripa” i u suhim i u vlažnim uvjetima. Na vrhu kažiprsta je dio namijenjen radu s touchscreen zaslonima, posebno za korisnike aplikacija poput Strave.

Prvi osjećaj koji daju rukavice je da su neobično tvrde i vrlo tijesno prianjaju uz prste i dlan. To bi inače značilo da ne griju dobro jer nema puno zraka između vanjskog dijela rukavice i površine kože na prstima. No s ovim rukavicama to nije tako.

Testirali smo ih na temperaturama između nula i pet stupnjeva Celzija. Niti na vožnjama duljima od dva sata nije bilo bolova u prstima uslijed smrzavanja. Vrlo usko prianjanje omogućava preciznost u mijenjanju brzina i kočenju, znatno veću u odnosu na većinu zimskih rukavica na tržištu koje su labavije i komotnije, ali to ne donosi uvijek prednost.

Leatt MTB 2.0 Subzero specifikacija

  • Izolacija gornjeg dijela rukavice SubZero 
  • Form Fit šav za superiorno prianjanje i osjećaj upravljača
  • Materijal Micron Grip na dlanovima
  • Kompatibilne s touchscreen zaslonima
  • Veličine: S-XXL 
  • Cijena: Od €32,90 u online trgovinama

Info i kupovina: www.leatt.com

Pročitaj i
Testirali smo: Zimske sprinterice Leatt HydraDri 7.0 Clip
Leatt predstavio novu karbonsku kacigu za MTB Gravity vozače
Leatt MTB asortiman 2024: Kacige, odjeća, cipele

Foto: MTB.HR

Prati nas