13. veljače 2018

ZLIK i dalje živi (i to u Novigradu), Mani Fumic u službenom partnerstvu s Valamarom, edukacija biciklističkih vodiča, otvorene prijave za MTB maraton Plitvice, ZLIK na giant.hr, galerija iz snježnih Delnica, XCZLD x 2, prvi MTB kamp na Ohridskom jezeru

Najava: ZLIK je još živ!

Sedmo kolo GIANT Zimske MTB lige Istre i Kvarnera na rasporedu je u nedjelju 18. veljače u Novigradu, a start je u 11 sati. ZLIKovce tamo čeka staza dužine od oko 6 km koja se sastoji od uspona, spustova, singletrackova, slaloma kroz šumu i dionica po plaži. Dinamična je i zabavna te nije tehnički teška, kažu organizatori iz BK Novigrad. Info.

ZLIK na giant.hr: Reportaža iz Roča

Turčić, Peruško i Bilić bili su najbrži u Roču, javljaju Giantovi reporteri. Više o tome – ovdje

Naslovnu fotografiju posudili smo s web odredišta www.giant.hr. Hvala im.

{loadposition inside}

XCZLD: Rezultati 7. kola u Metkoviću

Za nama je sedmo kolo Zimske XC lige Dalmacije, održano kod Metkovića 4. veljače. Ukupno najbrži u utrci „XCM Stipe Čember“ bio je Stefan Bajčeta (Pljevlja XC Team, CG), a u ženskoj konkurenciji slavila je Maja Ena Ljuba    (BK Faust Vrančić). Nastupilo je ukupno 138 vozačica i vozača, a rezultati su dostupni ovdje.

XCZLD: Najavljujemo osmo kolo u Pakoštanima

U nedjelju 18. veljače dalmatinski MTB rekreativci okupiti će se kod Pakoštana, u auto kampu Drage, gdje ih čeka 22,8 km staze za muškarce te 11,4 km za žene i kategoriju U16. Detaljne informacije su ovdje

Mani Fumic u partnerstvu s Valamarom

Iskusni XC vozač hrvatskih korijena (porijeklom iz Karlovca), Manuel Fumic, vjerojatno je najpopularniji brdski biciklist u Njemačkoj. Istra mu je prethodnih godina prirasla srcu, a ovih je dana na svom FB profilu najavio službeno partnerstvo s hotelskim lancem Valamar, s ciljem daljnjeg razvoja bike turizma na poluotoku. Želimo im uspješnu suradnju! Info.

(foto: Manuel Fumic FB Page)

MITAS 4 ISLANDS traži volontere!

Želiš li iz prve ruke okusiti glamur internacionalnog brdskog biciklizma te za to još dobiti hranu, smještaj i goodiese, odmah se prijavi! (OK, morat ćeš nešto i raditi zauzvrat…) Info

Prvi MTB kamp na Ohridskom jezeru

Želiš li nešto naučiti iz prve ruke od ultra brze Lejle Tanović, pridruži se 24. veljače (devetodnevnom!) MTB kampu u Ohridu, u organizaciji Oxygen MTB kluba. Ohridsko jezero je prekrasno, tako da niti u kom slučaju nećeš požaliti. Info

Edukacija biciklističkih vodiča

Turistička zajednica Kvarnera organizira program edukacije biciklističkih vodiča na području Kvarnera. Edukacija će se odvijati kroz dva vikenda (pet dana) – od 16. do 18. veljače te 24. i 25. veljače 2018. godine. Info.

Foto galerija iz snježnih Delnica

Gle, jelen lopatar! Gle, biciklist, Gle, bambi… Sjajne fotke s nedavno održane snježne MTB utrke iznad Delnica možete pogledati ovdje.
(ilustrativnu fotografiju posudili smo od Hupsera i vraćamo je sto posto) 

Otvorene su prijave za Adria Bike MTB maraton Plitvice

Pobijedi i ti Plitvice! Od sada se možeš prijaviti na ultra popularni MTB maraton sa startom u Korenici. U kalendar upiši subotu i nedjelju, 16. i 17. lipnja 2018. Info.

Snježna najava: Breg Matter Winter Occupy

Uvijek kreativna ekipa iz samoborskog BBK Krpelj u nedjelju 18. veljače oko podne će prirediti druženje u izletištu “Klet Poljanica”. Sve što trebaš je doći do tamo biciklom. Info.

Prati nas