10. studenoga 2023

Leatt je predstavio svoju liniju MTB za 2024., koja uključuje novu liniju Endurance za XC i gravel, novu kacigu Gravity, potpuno novu all-mountain opremu te nove SPD cipele i masku…

Južnoafrička tvrtka Leatt predstavila je novu MTB kolekciju za 2024. koja uključuje cijeli asortiman opreme za brdski biciklizam. Novi proizvodi uključuju kacige, odjeću i obuću, s naglaskom na sigurnost i funkcionalnost.

Asortiman Endurance za XC i gravel nudi udobnu opremu i kacige fokusirane na sigurnost. Integralna kaciga 6.0 Carbon ima kućište M-Forge Carbon i značajke ublažavanja udaraca. Linija All-Mountain Gear dodaje funkcionalnost uz skrivene trake za bokove i integrirana rješenja za nošenje predmeta u hlačama. Cipele SPD namijenjene su širokom rasponu korisnika. MTB maska 4.0 X-Flow iz Leatta jamče optimalnu ventilaciju i udobnost.  

Linija Distance 

Asortiman Endurance, koji uključuje dvije nove vrste kaciga, Endurance 3.0 i 4.0, namijenjen je XC i gravel biciklistima. Obje kacige koriste konstrukciju Powerbridge za povećanu čvrstoću kućišta i raspodjelu opterećenja, kao i Leattovu tehnologiju 360° Turbine, koja pomaže u smanjenju sile udara.

Kolekcija Endurance i odjeću od visokokvalitetnih materijala i s raznim značajkama kao što su tkanina Elastic Interface i cargo opcije.

Kaciga Carbon Gravity 6.0

Leatt Gravity 6.0 Carbon je nova integralna kaciga s DH certifikatom. Temelji se na silueti popularne kacige 4.0 Gravity , ali ima nekoliko modifikacija poput karbonskog kućišta M-Forge za najbolji omjer snage i težine u klasi, dvije vrste pjene za podnošenje energije udarca i Leattovu tehnologiju 360° Turbine.

All-Mountain oprema

Nova all-mountain oprema iz Leatta svestrana je i udobna. Diskretni remen na bokovima podržava tri džepa za prtljagu različitih veličina na stražnjoj strani majica kratkih i dugih rukava. Široke hlače i kratke hlače uključuju džep za zamjenjive štitnike ili druge blazine. 

SPD cipele

Nova SPD cipela 7.0 HydraDri Clip verzija je Leattovih ravnih cipela za mokro vrijeme. Još jedna nova cipela, 5.0 ProClip, dostupna je u dva stila: dobro prozračna i HydraDri vodootporna. Cipela Proflat 2.0 klasična je s iznimno prianjajućžim džonovima RideGrip Pro i gornjom konstrukcijom koja uključuje pleteni rastezljivi jezik i rub, kao i MOZ Cable Lacing System.

MTB maska X-Flow 4.0

Nova MTB maska 4.0 X-Flow ima otvorenu strukturu na kontaktu s jagodicom lica. Takav dizajn ih pozicionira između tradicionalnih MTB maski i sportskih sunčanih naočala, omogućujući optimalan protok zraka.

Video: Leatt MTB 2024

Asortiman Leatt MTB za 2024. potraži na Leatt.com.

Fotografije: Proizvođač

Prati nas