Mednarodne dirkaške, Hardline
29. veljače 2024

Goldstone ozlijeđen, Sagan operiran, čak i na Tasmaniji “posuđuju” bicikle, Wyn Masters za Wyn TV te Blenkijev i Louisein  finale na Hardlineu…

Peter Sagan

Slovačka biciklistička zvijezda, trostruki svjetski prvak na cesti, bivši juniorski svjetski prvak u olimpijskom krosu, hitno je posjetio svog kardiologa dr. Roberta Corsettija. Nakon konzultacija odlučio se na operaciju zbog srčane aritmije. Sagan se oglasio na Instagramu ubrzo nakon operacije kako bi obavijestio obožavatelje da će se uskoro vratiti na bicikl. San o Olimpijskim igrama u Tokiju 2024. još uvijek živi!

Jackson Goldstone

Jedan od glavnih konkurenata za osvajanje Red Bull Hardline Tasmanije, Jackson Goldstone, pao je u finalu i po svemu sudeći pokidao medijalni kolateralni ligament. Više o ozljedi znat će se kada Goldstone stigne u rodnu Kanadu.

Atherton nakratko promijenio vlasnika na Hardlineu

Jim Monroe ostao je bez bicikla. Ukraden je ispred njegova šatora večer nakon finala utrke. No, Atherton bicikl je pronađen sljedeći dan. Tako je Monro napustio Red Bull Hardline skompletnom prtljagom.

Hardline na Wyn TV

Wyn Masters skoknuo je s rodnog Novog Zelanda u Tasmaniju kako bi promatrao akciju na prvom ovogodišnjem spustu. Nakon finala obavio je intervje s pojedinim akterima.

Blenkijev finalni nastup (POV)

Hardline bez rukavica. Veteran Sam Blankinsop ne odustaje od svoje “gripe”. Posljednja tasmanska vožnja pobjednika utrke Svjetskog kupa u spustu u Schladmingu 2008.

Louise Ferguson i njezin prvi Hardline

Jedna od dvije finalistice prvog ovogodišnjeg spusta “preživjela” je krsni nastup i unatoč padu stigla do cilja.

Naslovna fotografija Graeme Murray / Red Bull Content Pool

Pročitaj i
Vijesti iz tuđine: Gwin prešao na Crestline Bikes
Vijesti iz tuđine: Još promjena u MTB spustu, CX ulazi u kulminaciju
Vijesti iz tuđine: Svjetska CX ludnica u Benidormu
Vijesti iz tuđine: Nacionalna CX prvenstva, Gee se sastavlja, AC nosi olimpijsku baklju

Prati nas