Gorskokolesarska tržnica
2. veljače 2024

Markič više ne vozi za Avče, Jill i Bryn idu na Pivot, Tegan vozi za UR Team, Gunnar za Brentjensa,. Commencal Muc-Off s ima nove juniore, Sam i Taylor na Zerodeu, Chiara na Orbei, Zoe na Ibisu, Union na Treku, Tiago pokrenuo svoju ekipu…

Još uvijek ne znamo gdje ili za koga će se natjecati ove sezone peterostruki pobjednik Svjetskog kupa Aaron Gwin. Ipak, zaključujemo ovu prijelaznu sezonu.

Jill Kintner i Bryn Atkinson

Najpoznatiji MTB par obznanio je kako će ove sezone voziti bicikle Pivot.

Jan Markič

Slovenski nacionalni prvak u endure iz iz 2019. oprostio se od kluba ŠKTD Avče. Kamo ide dalje? Pretpostavljamo negdje u Italiju.

Kialani Hines

Osvajačica medalja na festivalima Crankworx, posebice u pump tracku i paralel slalomu, objavila je da se nakon četiri godine rastaje od biciklističkog brenda Pivot.

Gunnar Holmgren

Stariji brat slavnih ciklokros blizanki Ave i Isabelle, nakon razlaza s kanadskom XC ekipom opremljenim Pivotom, pridružio se ekipi brdskih biciklista KMC Ridley Barta Brentjensa.

Commencal Muc-Off

Brend iz Andore razmišlja dugoročno te su u svoje redove privukli 16-godišnju braću blizance Maxa in Tilla Arlana. Tako će dvojica brzih mladih Francuza voziti za tvorničku ekipu u svojoj prvoj juniorskoj sezoni u Svjetskom kupu.

Zerode Bikes

Novozelanđanin Sam Blenkinsop i Britanac Taylor Vernon vozit će ovogodišnje utrke Svjetskog kupa na biciklima Zerode.

Tiago Ferreira

Bivši europski i svjetski prvak u MTB maratonu, Portugalac Tiago Ferreira, u novu sezonu ulazi sa svojim programom ili ekipom te uz podršku proizvođača bicikala BH i partnera Vouzela.

Chiara Teocchi

Četverostruka talijanska prvakinja u raznim natjecateljskim kategorijama te osvajačica odličja na Svjetskom prvenstvu u ravelu i Europskom prvenstvu u eliminatoru novo je pojačanje ekipe Orbea Factory.

Zoe Cuthbert

Ova 21-godišnja multidisciplinarna australska biciklistica ove će sezone nositi boje ekipe Team 31 Ibis Cycles Continental i ekiei olimpijske pobjednice iz Rija, Šveđanke Jenny Rissveds.

The Union

Ekipa pod kišobranom Steel City Media otkrio je novog dobavljača nakon razlaza s proizvođačem bicikala Santa Cruz. Riječ je o marki Trek. Osim toga, pridružila se Chrisu Hauseru, Lachlanu Stevens-McNabu i Fridi Rønning Ellie Hulsebosch.

P. S. Danny Hart će voziti Nukeproof, Brook Macdonald za Forbidden Synthesis Team.

Naslovna fotografija Pivot Cycles

Pročitaj i
Sezona transfera: Vali ponovno u okrilju YT Industries
Sezona transfera: Stöckl obnavlja ekipu, GOAT prešao na Norco
Sezona transfera: Gwin i službeno otišao iz Intensea

Prati nas