Pod Triglavom, Video sredica
15. rujna 2021

Video srijedom: U podnožju Triglava

Nije potrebna oprema za kampiranje, niti preopterećeni bicikl. Krug u podnožju Triglava je zabavan, kratak i pruža čarobne panorame... https://youtu.be/bAzOwAezaHU Marius Quast, putnik graveler i istraživač novih, za mnoge nepoznatih...
Vijesti
Garmin 2020
13. kolovoza 2021

Najavljujemo: Gravelman Zagreb 2021

Drugo izdanje popularne zagrebačke gravel vožnje održati će se u nedjelju 5. rujna. Ista staza kao i lani, krug od  stotinu kilometara vrhunskim makadamima južno od Zagreba… (više…)
Vijesti
1. kolovoza 2021

Predstavljamo: Kona Libre EL 2022

Sve je uključeno: Električni motor, dropper, grupa Shimano GRX, karbonska vilica, dropbar… Kona je predstavila svoje viđenje električnog gravel bicikla za slijedeću godinu! (više…)
Oprema
11. svibnja 2021

Najavljujemo: C2C Gravel 2021

Od obale Mure do obale Drave otkrij na svom  makadamcu međimurski kraj na jedinstveni način. Subota, 15. svibnja. Na drugačiji način, drugačijim putevima, podalje od uobičajenih turističkih ruta… (više…)
Vijesti
Segment 21
23. ožujka 2021

Najavljujemo: Gravel Ludbreg

U sklopu manifestacije Welcome Spring Festival u subotu će se održati prva ludbreška gravel vožnja. Trasa uključuje i makadamski uspon preko prekrasnog Kalnika… (više…)
Vijesti
20. siječnja 2021

Predstavljamo: Superior X-Road 2021

Linija X-Road briše granice između cestovnih bicikala i onih bicikala koji mogu u svakom trenutku skrenuti s asfalta na kakav makadam ili singlicu… (više…)
Oprema
Markus Stitz
20. siječnja 2021

Video srijedom: Duž željezne zavjese

Nekada su postojale dvije Njemačke, a danas možeš putovati uz virtualnu granicu između nekadašnje Savezne Republike Njemačke i Njemačke Demokratske Republike. Vodi nas Marcus Stitz... (više…)
Vijesti
Prati nas