Gorskokolesarska tržnica, Aaron Gwin
16. siječnja 2024

Aaron je više nije u ekipi Intense, Cube Actionteam predstavlja nova lica, Bex došao na svoje, Blenkinsop traži nešto novo, Giant Off-Road s dva nova imena, mlada Amerikanka seli u Španjolsku…

Aaron Gwin

Peterostruki ukupni pobjednik Svjetskog kupa i vlasnik 20 pobjeda u Svjetskom kupu i službeno je  objavio da više nije dio ekipe Intense Factory Racing ili da više neće voziti Intense strojeve. Surađivali su radili pet sezona. Kao što se vidi u pričama Gwinovog dugogodišnjeg mehaničara, John Hall i dalje ostaje dio Intense priče.

Sam Blenkinsop

Blenki se oprostio od kalifornijskog proizvođača bicikala Crestline Bike co.

Giant Factory Off-Road Team

Tvornička ekipa tajvanskog diva Gianta u svoje je redove privukla dva nova natjecatelja. Prvi je XC vozač, a drugi će kompletirati ekipu u enduru. Švicarac Dario Lillo, koji će još jednu sezonu nastupati u kategoriji do 23 godine. Australac Sascha Kim novi je mladi as u enduru. Više.

Bex Baraona

Nakon razlaza s Yetijem, sada ima svoj natjecateljski program i sponzore, zajedno s Chloe Taylor.

Cube Actionteam

Nakon dvije sezone u Ibisu, Zakarias Johansen se vratio svom prethodnom poslodavcu – Cube Actionteamu. Timu se pridružio još jedan mladi, 19-godišnji Frederik Matz.

Sophia Waite

Mlada, 20-godišnja američka natjecateljica u olimpijskom i kratkom krosu Sofía Waite će tijekom olimpijske sezone voziti u bojama BH Coloma tima.

Naslovnu fotografiju posudili smo sa službenog facebook profila Intense Factory Racing.

Pročitaj i
Sezona transfera: Daprela prelazi u CLLCTV
Sezona transfera: Jess prelazi na Cube
Sezona transfera: Vali se oprašta od Treka, Vid od Orbee
Sezona transfera: Sagan se u 2024. vraća na MTB

Prati nas