Leonardo Páez
“Ciklocentar” Bike park Tršće Human Fish Gravel SloEnduro
21. veljače 2021

Tajvanski gigant predstavio je ovaj ekskluzivan okvir u ograničenoj seriji. U čast dvostrukog uzastopnog svjetskog prvaka u MTB maratonu…

Kolumbijski natjecatelj u krosu i maratonu Leonardo Páez lani je u Turskoj (Sakarya) osvojio svoj drugi uzastopni svjetski naslov na modelu Giant XtC Advanced SL 29. Tajvanski gigant mu je na najbolji mogući način odao počast i na tržište lansirao repliku s unikatnim otiskom.

Ukratko: Giant XtC

XTC Advanced SL 29 važi za najlakši MTB okvir tajvanskog proizvođača. Težina okvira u veličini M iznosi 920 grama. Nije najlakši okvir na svijetu, ali je zasigurno jedan od najkrutijih u segmentu tvrdorepnih okvira u XC segment. Glavne značajke okvira su: donja cijev Megadrive koja omogućuje visoku prednje i bočnu krutost. Cijevi stražnjeg trokuta izrađene su tako da svaka od njih ima drugačiji oblik i na taj način povećava krutost te dodaje krutost stražnjem dijelu. Ima i znatno zadebljanu sredinu (92 milimetra), koja se nastavlja u asimetrično oblikovanim cijevima duž lanca.

Na izboru su četiri veličine: S, M, L i XL. Kut cijevi upravljača je 69,5 stupnjeva za veličine S i M te 70 za L i XL. Efektivni kut cijevi sjedala iznosi 73,5 stupnjeva, duljina cijevi duž lanca 425 mm, doseg (reach) iznosi je 416, odnosno 477 milimetara.

Video: Okvir #LionPaez

Detalji su važni

Više informacija potraži na giant-bicycles.com. A kod on-off.hr provjeri hoće li okvir biti dostupan na hrvatskom tržištu.

Fotografije Giant

Pročitaj i
SP XCM Report: Prvijenac za Forchini, repete za Paeza
Drobiona: Giant Trance X 29 1 (2021.)
Drobiona: Giant Trance E+ iz budućnosti (2021)
Drobiona: Giant Stance 29 2 (2021)
Predstavljamo: Giant XTC SLR (alu) 2021

Bike park Tršće “Ciklocentar” Human Fish Gravel SloEnduro
Prati nas