Trek Roscoe, Kade Edwards
2. kolovoza 2021

Predstavljamo: Trek Roscoe 2022

Fully nije predmet tvojih želja, ali ipak želiš bicikl s više hoda i geometrijom orijentiranom prema nizbrdici? U tom slučaju, Trek Roscoe je pravi izbor za tebe... (više…)
Oprema
Garmin 2020
19. srpnja 2021

Predstavljamo: Kona hardtail 2022

Na domaće tržište ovih dana dolaze najnoviji Konini modeli, oni za 2002. godinu. Alu hardtail bicikli poznati su po povoljnim cijenama, a neki modeli uključuju doista zanimljive komponente… (više…)
Oprema
12. srpnja 2021

Novi Greyp T5 e-SUV

U sjeni spektakularnog spajanja matičnih marki Bugatti i Rimac, Greyp je predstavio novi bicikl na čijem su razvoju radili dulje vrijeme. Greyp T5 e-SUV je električni treking bajk koji traži...
Oprema
Scott Addict Gravel
11. srpnja 2021

Predstavljamo: Scott Addict Gravel

Karbonski okvir, potpuna integracija kabela, izvrsna geometrija, niža pozicija pogonske osovine i prostor za gume širine do 45 milimetara. Addict Gravel pomiče granice… (više…)
Oprema
Rémy Métailler
4. srpnja 2021

Video: Propain iz snova za Rémyja Métaillera

Vrhunski natjecatelj uvijek ima privilegij dostupnosti najnovijih bajkova, ponekad čak i prototipova. Ovaj put našu je pažnju privikla poslastica za spustaš(ic)e: Propain Rage. Nakon sastavljanja bajka uslijedila je testna vožnja... (više…)
Oprema
Norco Range
26. lipnja 2021

Predstavljamo: Norco Range 2022

Dolazi bez mullet kombinacije obruča, samo s kotačima od 29 inča. Alu okvir nije u ponudi, samo karbonski. Sve inačice dolaze s amortizerom s metalnom oprugom, a hod iznosi 170 milimetara sprijeda...
Oprema
Cannondale Jekyll
25. lipnja 2021

Predstavljamo: Cannondale Jekyll 2022

Stražnja suspenzija skrivena je u okviru i ima visoko uporište. Tu su i 29-inčni kotači. Novi model dolazi u dvije inačice opreme, obje s karbonskim okvirom. Jekyll je ozbiljna enduro zvijer! (više…)
Vijesti
“Garmin
Kate Courtney, Scott Spark
16. lipnja 2021

Predstavljamo: Scott Spark 2022

Serija Spark jedan je od temelja uspjeha marke Scott u svijetu brdskog biciklizma jer su s ovom serijom osvajali brojne utrke Svjetskog kupa te Svjetska prvenstva. Za godinu 2022. predbilježene su varijante Spark RC i Spark 900!...
Oprema
Nukeproof Giga
12. lipnja 2021

Video: Nukeproof Sama Hilla

Kakvu će zvjerkicu ove sezone voziti bivši trostruki svjetski prvak u spustu i pobjednik tri uzastopne Svjetske serije u enduru? (više…)
Vijesti
Jonathan Hage
7. lipnja 2021

Video: Jonathanova garaža iz snova

Zna se, pravom muškarcu je potrebno pravo utočište, „muška špilja“ u svakom domu, kažu Amerikanci. Jonathan Hage dao si je truda i materijalizirao je san svakog biciklista… (više…)
Vijesti
Prati nas