25. lipnja 2021

Garmin Edge GPS sada brže izračunava podatke što omogućava pokretanje aktivnosti u roku od nekoliko sekundi. Osim toga, karte su sada vidljivije u svim uvjetima osvjetljenja…

Vodeći svjetski proizvođač ciklo kompjutora, američki Garmin,  predstavio je navigacijska poboljšanja za modele Edge 530Edge 830Edge 1030 i Edge 1030 Plus Poboljšane karte za ova GPS biciklistička računala dostupne putem besplatnog ažuriranja softwarea.

Garmin Edge GPS: Novosti u mapama

Garmin sada korisnicima ciklo kompjutora Edge GPS nudi nove pročišćene karte s visokim kontrastom, kojima su obuhvaćene biciklističke trase (pogodne ceste), makadamske ili brdske rute. Karte su sada  vidljivije u svim uvjetima osvjetljenja.

Tu je i Trendline karta koja je razvijena temeljem podijeljenih podataka o vožnjama koji obuhvaćaju milijarde kilometara. Ti se podaci sada pokazuju izravno na karti koja se automatski se prilagođava ovisno o vrsti vožnje tako da biciklisti mogu odmah vidjeti najrelevantnije lokacije za vožnju.

Brže izračunavanje trase

Garmin Edge GPS sada brže izračunava podatke. Nakon ucrtavanja rute računalo predmemorira podatke što omogućava pokretanje aktivnosti u roku od nekoliko sekundi.

Države koje su obuhvaćene Garminovim kartama (foto: Garmin)

Biciklisti mogu automatski ažurirati ciklo kompjutora Edge putem Wi-Fi mreže ili pomoću aplikacije Garmin Express. Biciklisti(ca)ma je preporučen ažuriranje karata putem Garmin Expressa kako bi dobili najnovija poboljšanja i najnovije popularne podatke o navigaciji.

Provjeri aktualnu ponudu ciklo kompjutora Garmin Edge: garmin.com/hr

Pročitaj i
Long Term Test: Garmin Edge 830
Testirali smo: Garmin Edge 1030 Plus
Testirali smo: Garmin Edge 530

Foto: MTB.HR

Prati nas