Unior DH Cup
SRAM
28. ožujka 2021

Predstavljamo: Bežični SRAM GX Eagle AXS

Nakon bežičnih grupa XX1 i X01, SRAM je bežičnu tehnologiju prebacio i u „treću klasu“ svojih MTB mjenjača. Bežični SRAM GX Eagle nudi 12 stupnjeva prijenosa u AXS sustavu… (više…)
Oprema
24. ožujka 2021

Predstavljamo: XC pedale Garmin Rally

Garmin je danas proširio svoju ponudu pedala s mjeračima snage i po prvi je puta predstavio powermeter pedale za offroad vožnju, koje se mogu ukopčati s obje strane… (više…)
Oprema
20. ožujka 2021

Testirali smo: SQlab Pedal 511

Pedale bavarskog proizvođača na prvi pogled podsjećaju na Shimanove, s njima su i kompatibilne, no imaju jednu značajku više… (više…)
Oprema
16. ožujka 2021

Garmin: Što je MTB dinamika?

Određeni modeli biciklističkih računala Garmin Edge opremljena su posebnim MTB funkcijama koje donose dodatnu dimenziju u naš doživljaj MTB vožnje… (više…)
Poučno
“Garmin
17. veljače 2021

Testirali smo: Sjedalo SQlab 611 Ergowave active

Njemački proizvođač nudi sjedala specijalizirana za gravitacijsku vožnju, točnije rečeno za enduro i all-mountain. SQlab 611 Ergowave active ima prošireni „nos“ i vrlo je ravno, čime znatno olakšava vožnju na...
Oprema
Veriga
12. veljače 2021

Lanac zlata vrijedi

Kvalitetan i dobro podmazan lanac zlata vrijedi, makar i ako je u zlatnoj boji. Moraš ga njegovati, čistiti i podmazivati. Svaki watt je važan, kažu oni koji računaju svaki gram i...
Poučno
Prati nas