16. ožujka 2024

Rukavice namijenjene za proljeće, jesen i loše vremenske uvjete. Otporne su na vjetar i kišu, a za hladnijeg vremena ruke štiti dodatna vodootporna navlaka koja je inače skrivena u manšeti…

Rukavice SQLab ONE10 namijenjene su zaštiti od kiše hladnoće pri nešto pitomijim vremenskim uvjetima, iznad nule, na kakve obično nailazimo na proljeće i jesen. Kroj je prilično komotan, materijal je relativno mekan, što znači da rukavice ostavljaju prostora između površine kože i i materijala, pa osim što su pokreti prstiju lagani, zrak koji ostaje zarobljen u unutrašnjosti pridonosi toplinskoj izolaciji. 

To doduše znači da rukavice nisu sasvim “precizne” poput onih ljetnih, kada je riječ o kočenju i mijenjanju brzina. No u stvarnosti takve karakteristike nisu toliko važne na treningu ili rekreacijskoj vožnji, a rukavice su dizajnirane upravo za takve situacije. Udobnost znači da su pogodne i za druge aktivnosti kao što su planinarenje ili skijanje. 

Kako bi olakšao kupovinu preko internet SQLab je uveo koncept veličina “Slim & Wide” što olakšava optimalno prianjanje. Gornji dio rukavice izrađen je od jednog dijela elastičnog poliesterskog spandeksa s flisom na poleđini, a palac je izrađen od istog materijala kako bi se postigao 3D oblik. Vodoodporni dlan od AX velura je također izveden u jednom cjelovitom dijelu, uključujući i palac. Rukavice nemaju punjenje i nemaju materijal na palcu za brisanje nosa. Na vršcima palca i kažiprsta je materijal kompatibilan s dodirnim ekranima. 

SQLab ONE10 XS specifikacija

  • Vodoodporne, navlaka za prste, dodirni ekran, reflektivni logo
  • Jednostavan dizajn s minimalnim brojem dijelova 
  • Materijal: Poliester/Spandeks s flisom na poleđini, AX velur na dlanu
  • Kompatibilne s touchscreen zaslonima
  • Veličine: XS-XL (Slim & Wide opcije)
  • Cijena: 69,95 €

Info i kupovina: www.sq-lab.com

Pročitaj i
Testirali smo: SQ-Short ONE OX  i SQ-Gloves ONE11
Testirali smo: SQlab 614 ERGOWAVE active 2.1
Testirali smo: Sjedalo SQLab 6OX i pedale 5OX
Testirali smo: SQLab SQ-Pants ONE10

Foto: MTB.HR

Prati nas