13. siječnja 2023

Duge hlače SQLab SQ-Pants ONE10 predviđene su kako za profesionalne tako i za rekreativne biciklist(ic)e. Kombinacija materijala pruža udobnost, prozračnost i zaštitu…

Duge hlače za trail vožnju primjerene su uvjetima relativno tople zime, pa smo ovih dana i tjedana testirali par hlača bavasrskog proizvođača SQlab: Model SQ-Pants ONE10. Riječ je o crnim dugim unisex hlačama izrazito sportskog kroja te značajki koje uključuju otpornost na polijevanje i prozračnu ali ipak toplu tkaninu.

Kroj i materijal za udobnu vožnju

Brojne značajke uključene su u hlače koje su dizajnirane za poboljšanje iskustva vožnje biciklom. Tkanina je lagana, prozračna i dizajnirana da odvodi vlagu i održava vozača u suhom stanju i optimalnoj temperaturi. Njihova podstava pruža dodatnu udobnost i potporu tijekom vožnje. Izrađena je od višeslojne pjene koja je dizajnirana da smanji pritisak i trenje na koži vozača.

Osim toga, hlače imaju niz dizajnerskih elemenata koji poboljšavaju njihovu pristajanje i funkcionalnost. Kroj omogućava udobno pristajanje i podržava široke mogućnosti kretanja. Osim toga, imaju ergonomski pojas koji osigurava sigurno pristajanje bez ograničavanja kretanja.

Tu su i reflektirajući detalji koji pomažu poboljšati vidljivost u uvjetima slabog osvjetljenja, kao i posebna podstava “ONE10”; pjena visoke gustoće koja štiti od pritiska i trenja.

Temeljem našeg iskustva u vožnji preporučamo korištenje za tehničku vožnju, dok dulje uspone, to jest ozbiljniju vožnju izdržljivosti treba izbjegavati jer će se vozač(ic)a u tom slučaju vjerojatno pregrijati.

Džep na desnoj nogavici napravljen je djelomično od metalnih vlakana i tako smanjuje “smog” koji odašilje tvoj mobitel

Specifikacija

  • Područje primjene: MTB tour & travel
  • Veličine: XS / S / M / L / 2XL / 3XL / 4XL
  • Materijali: 77 % najlon, 11 % poliester, 11 % spandex, 1% metalna vlakna
  • Spol: Unisex
  • Zemlja proizvodnje: Kina
  • Cijena: 199,95 €
  • Info i kupovina: www.sq-lab.com

Video: SQ Pants ONE10 – One for everything

SQ Pants ONE10: Zaključak

Ukratko, SQ-Lab SQ-Pants ONE10 su profesionalne biciklističke hlače s nizom značajki koje su dizajnirane za poboljšanje biciklističkog iskustva. Izrađene su od laganih, prozračnih materijala, imaju podstavu za dodatnu udobnost i potporu, ergonomski pojas i reflektirajuće detalje za sigurnost u prometu.

Foto: MTB.HR

Prati nas