27. srpnja 2022

Ovo je jedan od najpristupačnijih karbonskih modela na tržištu! Dijeli geometriju okvira s natjecateljskom serijom Team, a zahvaljujući pristupačnim komponentama cijena nije puno veća od alu modela…

Želiš li ući u svijet ozbiljnih karbonskih hardtail bicikala koje možeš voziti bez većih briga kako na treningu tako i na utrci, vrlo ćeš lako odlučiti za model Superior XP 929.

Superior XP 929

Kvalitetan karbonski okvir Mid Modulus poslužiti če već i s tvornički montiranim komponentama, no u svakom slučaju vrlo je podatan za daljnje nadogradnje. Već u originalnoj verziji ovaj bicikl teži ispod 11 kilograma, a uz još malo ulaganja težina se može znatno smanjiti. No to čak i nije toliko neophodno.

Vilica RockShox Recon Silver radi jednako dobro kao i skuplji modeli, a sustav pogona 11×12 može se nositi sa svim vrstama uspona na cross-country ili maratonskoj stazi. U svakom slučaju, ovaj model nudi performanse pravog trkaćeg bicikla.

Ekonomična verzija karbonskog natjecateljskog bicikla dijeli svoju geometriju s posebnim modelima iz serije Team. Jedinstvena krutost masivnog središnjeg dijela omogućuje maksimalno ubrzanje, a stražnja struktura prigušuje blage udarce kako bi poboljšala ionako visoku udobnost ovog stroja. Komponente su funkcionalne i pristupačne: Shimano Deore s 12 brzina, 34×11, s 51 zubom osigurava potpunu slobodu u bilo kojem profilu staze, a RockShox BOOST vilica nudi široku varijabilnost podešavanja za različite načine vožnje i vrijednosti težine vozača. Uživajte u lijepim pametnim detaljima, uključujući Block Lock komplet kako biste spriječili oštećenje okvira na upravljaču te integriranu zaštitu za cijevi duž lanca.

Najvažnije značajke

  • Okvir: Carbon MTB Race Pro Mid Modulus top stiffness and comfort frame, BOOST standard hubs, and inner routing
  • Vilica: RockShox Recon Silver RL R 100 mm
  • Mjenjač: Shimano Deore 1×12
  • Kočnice: Shimano BL-M4100/BR-MT410 hydraulic
  • Sjedalo: fizik Taiga
  • Gume: Schwalbe Racing Ralph
  • Kotači: Glavčine Shimano HB-MT410-B/FH-MT410, 32H Center Lock, 15x110mm/12x148mm Thru axle
  • Težina: 10,9 kg
  • Cijena: 11.799 kn (popust 21,3%)

Više informacija i online naručivanje: ciklo-centar.hr

Pročitaj i

Prvi pogled: Povoljni alu hardtail modeli Superior
Prvi pogled: Superior Team 24
Prvi pogled: Superior XF 979 TR
Prvi pogled: Superior XF 979 RC Race
Superior 2022: Cjenovno povoljni modeli i iskorak u najvišu klasu

Foto: MTB.HR

Prati nas