31. svibnja 2022

Trkaći XC bicikl za početničku kategoriju? Model Team 24 donosi sve potrebno za cross-country vožnje, ali u manjem paketu, to jest s manjim okvirom i kotačima…

Danas kada svaka utrka u kalendaru prima i početničke kategorije bicikli s manjim okvirima i kotačima su postali nasušna potreba. Superior Team 24 punokrvni je aluminijski cross-country tvrdić – ali u manjem izdanju.  Komponente su podjednake biciklima u „normalnoj veličini“, a funkcionalnost je potpuno jednaka..

Aluminijski okvir odlikuje se sportskom geometrijom, malom težinom i unutarnjim provođenjem kabela. Vilica Suntour pouzdano ublažava udarce s podloge, a hidraulične kočnice zadužene su za predvidljivo zaustavljanje. Tu su i lagani obruči, pa čak i komplet naljepnica za prilagodbu izgleda bicikla.

Sportski trkaći bicikl s Kotačima od 24 inča na novom aluminijskom okviru s minimalnom težinom, integrirano usmjeravanje kabela, komponente prilagođene djeci. Ergonomija i geometrija koja će mlade bicikliste naučiti pravilnim tehnikama vožnje. Iznimno lagani aluminijski okvir opremljen je 1×9 kompletom prijenosa snage i mijenjanja brzina, intuitivnim i jednostavnim za kontroliranje. Suspenzijska vilica Suntour Air pruža udobnost i savršeno off-road rukovanje; može se prilagoditi različitim težinama vozača. Zahvaljujući paru laganih kotača s laganim Schwalbe gumama bicikl lako ubrzava i reagira na svaki potez pedale. Novi lagani aluminijski kokpit. Bicikl je pogodan za vozače s približnom visinom od 130 – 155 cm.

Najvažnije značajke

  • Okvir: Alloy 6061 T6 Double Butted, Advanced Race Junior Geometry, 1xOptimized, BB BSA, Inner cable routing, Disc Brake Flat mount
  • Vilica: RST Aerial, 1-1/8″, 60mm travel
  • Mjenjač: SRAM X7
  • Kočnice: Alhonga HJ-372, Hydraulic disc brake
  • Sjedalo: Selle Royal Junior
  • Gume: Schwalbe Rocket Ron Performance, 24×2.10″, ADDIX
  • Kotači: Stars J18SF, 20H / ONE1 KTTC7F, 20H, M9x100mm, QR Type / ONE1 KTTC7R, 20H, M10x135, CASSETE, QR Type

Cijena: 5649 kn

Više informacija i online naručivanje: ciklo-centar.hr

Pročitaj i
Prvi pogled: Superior XF 979 TR
Prvi pogled: Superior XF 979 RC Race
Superior 2022: Cjenovno povoljni modeli i iskorak u najvišu klasu

Foto: MTB.HR

Prati nas