17. kolovoza 2022

Pravi klasik u svijetu trail hard tail bicikala, povoljna opcija za spuštanje tehnički zahtjevnim stazama, ali i za uspone. Kona Honzo nudi 120 mm hoda na aluminijskom okviru…

Model Kona Honzo može nazvati i pretečom backcountry bicikala. Svoje korijene vuče iz cross-country svijeta, no ima nešto agresivniju geometriju, veći međuosovinski razmak i dva centimetra hoda više u odnosu na predložak. Rezultat takvog pristupa je univerzalni bicikl koji funkcionira na različitim vrstama terena.  

Grupa Shimano Deore 1×11 dolazi u kombinaciji s hidrauličnim disk kočnicama Shimano MT410 i suspenzijskom vilicom RockShox Recon. Sliku upotpunjuju gume Schwalbe Nobby Nic koje mogu preuzeti odgovornost na svim vrstama off-road terena. Pravi bonus na hard-tail modelu je i teleskopski držač sjedala TranzX Dropper +RAD.

Honzo je dio Konine tradicije, često imitiran, ali nikada dupliciran. Honzo je rješenje za vozača koji želi nešto agresivnije od tradicionalnog cross-country hardtaila. Vilica od 120 mm pruža točno toliko suspenzije za brzi rad na tehničkim dijelovima staze. Bez obzira jeste li sezonski vozač koji traži bezvremeni hardtail ili noviji vozač koji želi ući malo dublje u svijet brdskih bicikala, Honzo je izvrstan izbor.

Najvažnije značajke

  • Okvir: Kona 6061 Aluminum Butted
  • Vilica: RockShox  Recon RL Solo Air 120mm Tapered 110mm
  • Mjenjač: Shimano Deore 11spd
  • Kočnice: MT410 Hydraulic
  • Sjedalo: Kona Trail
  • Gume: Schwalbe Nobby Nic TLE 29×2.4″
  • Kotači: WTB ST i30 TCS 2.0 / glavčine Shimano

Cijena: 9.999 kn (popust 16,7 %)

Više informacija i online naručivanje: ciklo-centar.hr

Pročitaj i
Prvi pogled: Kona Process 134 27,5
Prvi pogled: Kona Jake the Snake
Prvi pogled: Kona Unit X
Prvi pogled: Kona Process 134 DL 29
Prvi pogled: Kona Process 153 DL 29
Prvi pogled: Kona Process 153 i 134 2021

Foto: MTB.HR

Prati nas