Bike park Sljeme Human Fish Gravel SloEnduro OglasivaciHR
21. lipnja 2022

Prvenstveno namijenjen ciklokrosu, Jake the Snake je univerzalan bicikl koji može pružiti kilometre i kilometre zabave u svim godišnjim dobima…

Kona Jake the Snake pravi je ciklokros klasik koji će poslužiti kako u nemilosrdnim utrkama na ciklokros stazama, tako i u svakodnevnoj vožnji na posao ili gradskim ulicama. Uz lagani aluminijski okvir dolazi odlična karbonska vilica, a posebasn detalj su hibridne hidraulične kočnice TRP Spyre C.

Ove kočnice naime imaju hidraulične klipove, no ne funkcioniraju pomoću cilindara u ručicama kočnica, već na staru dobru sajlu. Sajla je pričvršćena na čeljusti kočnice te tamo pokreće hidraulički mehanizam koji aktivira kočenje. Na taj način kočnice su cjenovno povoljnije no i dalje imaju snagu i modulaciju hidrauličnih disk kočnica.

Za precizno mijenjanje brzina tu je pouzdana početna grupa SRAM Apex 1 dok kontakt s podlogom ostvaruju malo deblje ciklokros gume Maxxis Ravager.

Pravi ždrijebac za svakog marljivog biciklista, model Jake the Snake, idealan je za ciklokros natjecatelje te uporne commutere.

Legendarni Jake the Snake odlikuje se trkaćom geometrijom čvrstoga i laganoga aluminijskog okvira. Potpuno karbonska vilica s ravnim prihvatom za disk upotpunjena je kotačima spremnima za tubeless.

Ovo nije tipičan nervizan ciklokros bicikl. Njegov je upravljač postavljen nešto više pa je praktičan i za gradsku vožnju. Savršeni bicikl koji može poslužiti na lokalnoj CX utrci te savršen bicikl za vožnju na posao uz pokoji izlet na skrivene singletrack staze po putu. Praktičan za svaki dan i spreman za lude avanture!

Kona Bicycles

Najvažnije značajke

  • Okvir: Kona Race Light 6061 Aluminum Butted
  • Vilica: Kona Cross Full Carbon Flat Mount Disc
  • Mjenjač: SRAM Apex
  • Kočnice: TRP Spyre C
  • Sjedalo: WTB Volt
  • Gume: Maxxis Ravager 700x40c
  • Kotači: WTB ST i23 TCS 2.0 / glavčine Formula

Cijena: 15.999 kn (popust 28,3%)

Više informacija i online naručivanje: ciklo-centar.hr

Pročitaj i
Prvi pogled: Kona Unit X
Prvi pogled: Kona Process 134 DL 29
Prvi pogled: Kona Process 153 DL 29
Prvi pogled: Kona Process 153 i 134 2021

Foto: MTB.HR

Kenda DH Pohorje
Bike park Sljeme OglasivaciHR Human Fish Gravel SloEnduro
Prati nas