Keindl sport HR 2023
Bike park Sljeme Human Fish Gravel SloEnduro OglasivaciHR
3. kolovoza 2022

Nova serija Garminovih biciklističkih računala fokusirana je na jednostavnu navigaciju i praktično dopunjavanje baterije iz e-bicikla…

Biciklistička računala Garmin Edge Explore 2 posebno su optimizirana za funkcioniranje u skladu sa specifičnostima i potrebama električnih bicikala, te na vrlo praktične načine nadopunjavaju iskustvo vožnje na e-bajku.

Karakteristike i funkcije ove serije biciklističkih računala usmjerene su više na rekreativne vozač(ic)e kojima je važnije cjelokupno iskustvo, mogućnosti navigacije te dugotrajna autonomija bicikla i računala, nego same performanse u vožnji.

Dugotrajna baterija i punjenje iz e-bicikla

Baterija Edge uređaja traje do 16 sati uz intenzivnu upotrebu i do 24 sata u načinu rada za uštedu baterije. Uz komplet s nosačem s napajanjem Edge Explore 2, u kojem se nalazi i računalo i nosač s napajanjem moguće je osloniti se na dugotrajnu autonomiju računala.

Nova serija Garminovih biciklističkih računala fokusirana je na jednostavnu navigaciju i praktično dopunjavanje baterije iz e-bicikla.

Za korisnike električnih bicikala predviđena je i funkcija izrade ruta za eBike koja se temelji na statusu baterije, trenutnoj razini asistencije i dometu. Kao i kod prethodnih modela, novi Garmin Edge Explore 2 podržava staze u aplikacijama Garmin Connect™, Strava, Komoot, Wikiloc i drugima te ih jednostavno sinkronizira za uporabu tijekom vožnje.

Video: Garmin Edge Explore 2

Specifikacija

  • Dimenzije: 59,3 x 117,6 x 20,0 mm
  • Dijagonala zaslona: 88,9 mm
  • Rezolucija zaslona: 282 x 470 piksela
  • Težina: 133 g
  • Cijena: 749,99 € (Solar); 599,99 € (Standard)
  • Više o modelima: garmin.com/hr

Pročitaj i
Predstavljamo: Garmin Edge 1040 Solar
Garmin Edge sada još bolje radi s elektroničnim mjenjačima
Od sada imamo bolje karte za Garmin Edge GPS
Long Term Test: Garmin Edge 830

Foto: proizvođač

Keindl sport HR 2023
Bike park Sljeme Human Fish Gravel SloEnduro OglasivaciHR
Prati nas