12. ožujka 2024

Garmin je objavio nova ažuriranja softvera i funkcija za niz svojih popularnih pametnih ručnih ura , uključujući epix (Gen 2), fēnix 7, Forerunner, vívoactive 5 i Venu 3… 

Funkcija Automatska tranzicija između više sportova olakšava sudjelovanje u multisport aktivnostima, jer automatski prepoznaje kada prelazite iz jedne discipline u drugu. Bez brige o ručnom postavljanju, možete se fokusirati na samu aktivnost i dati sve od sebe.

Baza podataka o stazama za trčanje dolazi s više od 10.000 staza diljem svijeta, ova funkcija nudi precizno praćenje performansi na stazama, čak i na onima na kojima nikada prije niste trčali. Dobijte detaljne analize i statistike o svom trčanju i usporedite se s drugim trkačima na istoj stazi.

Pomoću personaliziranih savjeta i preporuka, funkcija Trener spavanja pomaže u pronalaženju optimalnu ravnoteže između treninga i oporavka. Pratite kvalitetu svog sna, naučite kako poboljšati svoje navike spavanja i budite odmorniji i spremni za nove pobjede.

Nove boje za remene UltraFit:

Uz nove funkcije, Garmin je predstavio i nove boje za najlonske remene UltraFit. Dostupni su u raznim bojama, uključujući plameno crvenu, sivo-plavu i boju mahovine, te će se savršeno uklopiti uz vaš stil i raspoloženje.

Ažuriranje softvera se u vom trenutku distribuira na kompatibilne uređaje. Korisnici mogu ažurirati svoju uru automatski ili korištenjem aplikacije Garmin Express .

Novi remeni UltraFit stoje 39,99 €

Više informacija: www.garmin.com/hr

Pročitaj i
Predstavljamo: Garmin Edge 840 i 540
Predstavljamo: Garmin Forerunner 265 i Forerunner 965
Garmin Instinct Crossover: Pametni sat s analognim kazaljkama

Foto: Proizvođač

Prati nas