12. studenoga 2022

Nova RevoDrive tehnologija, ugrađene sportske aplikacije, robusne zdravstvene i wellness funkcije, kao i solarno punjenje, postavljaju novi standard funkcionalnosti hibridnog pametnog sata…

Garmin Instinct Crossover najnoviji je član obitelji robusnih, namjenski dizajniranih pametnih satova iz Garmina. Instinct Crossover je hibridni GPS pametni sat koji kombinira iskustvo klasičnog analognog sata s digitalnim značajkama.

Luminescentne kazaljke dinamički poboljšavaju 24/7 praćenje zdravlja u robusnom kućištu uz funkcije praćenja aktivnosti na digitalnom zaslonu koji se lako čita. Uz solarno punjenje, trajanje baterije na Instinct Crossoveru može se mjeriti u mjesecima, a ne u danima.

Re(de)finirana robusnost

Analogne kazaljke presvučenim su premazom Super-LumiNova i vanjskim prstenom. Ispod njih je smješten digitalnim zaslon visoke razlučivosti i brzo se pomiču kada korisnik želi pročitati detaljne podatke o pametnim funkcijama. Kupci mogu s pouzdanjem izaći iz ureda na otvoreno znajući da je Instinct Crossover otporan na toplinu i udarce, izrađen prema standardu MIL-STD-810 i otporan na vodu do 10 ATM. Tehnologija RevoDrive omogućava precizno analogno mjerenje vremena čak i u najtežim aktivnostima i okruženjima. Ako korisnici imaju značajan utjecaj na svoj sat tijekom avanture, RevoDrive će osigurati autokalibraciju za točno vrijeme.

Napravljen za održavanje pune baterije

Praktički „beskonačna“ autonomija baterije solarnog izdanja u načinu rada za uštedu baterije uz solarno punjenje pruža tradicionalne analogne funkcije poput vremena, datuma i štoperice. Dok koristite napredne povezane funkcije, Instinct Crossover – Solar Edition može pružiti do 70 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata sa solarnim punjenjem. Čak i bez solarne energije, osnovni model Instinct Crossover može osigurati gotovo mjesec dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata i više od 110 sati u načinu rada GPS.

Ostanite zdravi dok ste povezani

Instinct Crossover pruža funkcije koje korisnici žele i podatke koji su im potrebni za postizanje ciljeva u vezi sa zdravljem, fitnesom i životnim stilom. Instinct Crossover donosi kompletan paket Garmin wellness funkcija, uključujući Sleep Score i Advanced Sleep Monitoring, te aktivnost praćenja zdravlja koja korisnicima omogućuje bilježenje ključnih zdravstvenih metrika, kao što su Body Battery, stres i broj otkucaja srca u jednom prikazu.

Ljubitelji fitnessa bit će motivirani znajući da njihov Crossover uključuje VO2 Max, Pulse Ox 2 , kondicionu dob, status/opterećenje/učinak treninga, HRV status i vrijeme oporavka. Ove zdravstvene i wellness funkcije omogućene su produljenim trajanjem baterije Instinct Crossovera i mogućnošću nošenja tjednima bez ponovnog punjenja.

Kako bi bio u toku sa životom u pokretu, Instinct Crossover povezuje se s pametnim uređajima kako bi korisnici mogli primati obavijesti na svoje zapešće, koristiti Garmin Pay beskontaktna plaćanja 3 i sinkronizirati se s aplikacijom Garmin Connect i Connect IQ trgovinom.

Video: Garmin Instinct Crossover

Instinct Crossover je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549,99 €.

Više: www.garmin.com/hr

Foto: Proizvođač

Prati nas