24. svibnja 2023

E-bike tehnologije: Yamaha (Giant)

Japanska marka Yamaha je dobavljač tehnologije i električnih motora za vodeće proizvođače bicikala, a najistaknutija među njima je marka Giant... (više…)
Oprema
Unior DH Cup
4. veljače 2023

Thömus Swissrider: E-bajk od 11 kg!

Zvuči nestvarno? Švicarski proizvođač već je od ranije poznat po ultra laganim električnim biciklima, a sada je predstavio model koji se težinom potpuno približava biciklima bez motora… (više…)
Oprema
9. siječnja 2023

Drobiona: Specialized Levo Alloy

Uz vrhunski okvir kojega karakterizira Specializedova genetika, model Levo može savladati sve prepreke koje će mu donijeti tehnički zahtjevna staza… (više…)
Oprema
Segment 21
Wilier Urta Hybrid
17. listopada 2022

Predstavljamo: Wilier Urta Hybrid

Još jedan proizvođač prepustio se trendu elektrifikacije brdskih bicikala. Model Urta Hybrid je poseban po tome što cilja na  maratonski odnosno down-country segment e-bicikala... (više…)
Oprema
5. listopada 2022

Video: Hack the Hills u režiji Greypa

Dobro poznati modeli Greyp G6 i dalje se kotrljaju, Pokazali su se vrlo korisnima u otkrivanju poznatih i manje poznatih MTB trialova u Istri, ali i ostalim krajevima Lijepe naše......
Reportaže
14. svibnja 2022

Drobiona: Giant Reign E+ 2

Novi električni Reign još je bolji od svoga prethodnika kojim smo ionako bili oduševljeni. Povećana je autonomija vožnje, motor je moćniji, a geometrija omogućava još živahniju vožnju u zavojima… (više…)
Oprema
Prati nas