Trek
18. veljače 2024

Predstavljamo: Trek Marlin+

Marlin je jedan od Trekovih popularnijih i pristupačnijih modela, a Marlin+ je nadogradnja s električnim motorom... (više…)
Oprema
29. studenoga 2023

Drobiona: Greyp Zaney 710

Svjetska ekskluziva nije baš utješna ako znamo da se bicikl u ovom obliku nikada neće pojaviti na tržištu. Novi Greyp naznaka je pravca u kojem je ugašena robna marka iz...
Blog HR
15. kolovoza 2023

Prvi pogled: Intense Tazer Pro

Kultna američka marka Intense u doživljaj vožnje na fullyju dodaje iskustvo vožnje s e-pogonom. Intense Tazer predviđen je za najizazovnije terene... (više…)
Oprema
greyp zaney
2. kolovoza 2023

Predstavljamo: Greyp Zaney

Nova generacija e-fullyja iz Svete Nedelje donosi dobro došao iskorak prema agresivnoj geometriji i potrebama modernog vozača traila ili endura…  (više…)
Oprema
14. lipnja 2023

E-bike tehnologije: Bosch

Sustavi Bosch za e-bicikle kompaktni su i lagani te nude napredne značajke. Rade u sustavu s baterijama Bosch PowerTube te zaslonom i kontrolnom jedinicom Bosch Kiox... (više…)
Oprema
BH iLynx
1. lipnja 2023

Predstavljamo: BH iLynx+ 

Električni fully s dvije opcije duljine hoda te dvije verzije motora Shimano. Tu je i karbonski okvir te suspenzija Fox... (više…)
Oprema
24. svibnja 2023

E-bike tehnologije: Yamaha (Giant)

Japanska marka Yamaha je dobavljač tehnologije i električnih motora za vodeće proizvođače bicikala, a najistaknutija među njima je marka Giant... (više…)
Oprema
Prati nas