31. siječnja 2021

Drobiona: Giant Talon E+ 29 3 2021

Električna verzija modela Talon, poput starijeg brata bez motora spada u početnu cjenovnu kategoriju. Ne treba očekivati čuda, no ipak, okvir i motor nude i više od onoga što se...
Oprema
Unior DH Cup
BH iLYNX
16. siječnja 2021

Predstavljamo: BH iLynx, e-MTB fully od 16,8 kg!

Svojom geometrijom, malom težinom, krutošću i dizajnom – niti jedan e-bicikl se nije toliko približio klasičnom biciklu u smislu osjećaja vožnje. Španjolska marka BH otvara novu stranicu... (više…)
Oprema
Santa Cruz Bullit
19. studenoga 2020

Predstavljamo: Santa Cruz Bullit ebike 2021

Ime ostaje isto, ali horizonti su sada malo prošireni, a sprijeda je veći kotač u odnosu na stražnji. No, Santa Cruz izbjegava riječ „mullet“. Radije koriste kraticu MX! (više…)
Oprema
Orbea Rise
7. studenoga 2020

Predstavljamo: Orbea Rise 2021

Orbea Rise geometrijska je kopija karbonskog modela Occam, s tom razlikom da ima e-motor skriven u unutrašnjosti, a cijevi duž lanca dulje su za pet milimetara... (više…)
Oprema
Elektrika, čiščenje
4. listopada 2020

Budite nježni s elektrikom

Kad se spomenu električni bicikli, nekima je mučno, neki dobiju vodene kozice, a možda i koronu… Drugi pak u njima uživaju.... (više…)
Poučno
2. rujna 2020

Gravel ili znanstvena fantastika?

Nije trebalo dugo čekati da i gravel bajkovi dobiju tehnološke prednosti kao što su električni motori, suspenzijske vilice, elektronički mjenjači i dropperi. Predstavljamo nekoliko neobičnih modela kakvi nam uskoro, vjerujemo,...
Oprema
Segment 21
Canyon Grail:On
24. srpnja 2020

Predstavljamo: Canyon Grail:ON 2021

Njemačka tvrtka predstavila je svoj prvi E-Gravel bicikl, s osobinama postojećeg modela Grail. Najskuplji model u ponudi je ujedno i najlakši, ima manje od 16 kg! (više…)
Oprema
Prati nas