Wilier Urta Hybrid
17. listopada 2022

Predstavljamo: Wilier Urta Hybrid

Još jedan proizvođač prepustio se trendu elektrifikacije brdskih bicikala. Model Urta Hybrid je poseban po tome što cilja na  maratonski odnosno down-country segment e-bicikala... (više…)
Oprema
Garmin 2020
5. listopada 2022

Video: Hack the Hills u režiji Greypa

Dobro poznati modeli Greyp G6 i dalje se kotrljaju, Pokazali su se vrlo korisnima u otkrivanju poznatih i manje poznatih MTB trialova u Istri, ali i ostalim krajevima Lijepe naše......
Reportaže
14. svibnja 2022

Drobiona: Giant Reign E+ 2

Novi električni Reign još je bolji od svoga prethodnika kojim smo ionako bili oduševljeni. Povećana je autonomija vožnje, motor je moćniji, a geometrija omogućava još živahniju vožnju u zavojima… (više…)
Oprema
Giant Trance x e+
5. veljače 2022

Predstavljamo: Giant Trance X E+ 2022

Elektrificirani model tajvanskog biciklističkog diva Giant. Na izboru su tri varijante opreme inače cjenovnog povoljnog modela Trance, ali ove opcije su na steroidima... (više…)
Oprema
Orbea Rise
17. prosinca 2021

Predstavljamo: Orbea Rise Alu 2022

Godinu dana nakon predstavljanja karbonske verzije modela Rise, svjetlo dana ugledala je i aluminijska. I to ne samo da je povoljnija, već i dolazi s jačom baterijom... (više…)
Oprema
Yeti 160E
22. rujna 2021

Predstavljamo: Yeti 160E

Sve najbolje što ova legendarna marka može ponuditi sada je kombinirano u ovom e-enduro bajku. Model 160E dolazi s karbonskim okvirom TURQ, suspenzijom Sixfinity i motorom Shimano... (više…)
Oprema
Scott Patron
10. rujna 2021

Predstavljamo: e-fully Scott Patron

U Scottu su redefinirali klasu all mountain e-bajkova. Sprijeda i straga 160 milimetara hoda, gotovo potpuna elektrifikacija, čak i bluetooth veza pa još više... (više…)
Oprema
“Garmin
Greyp G6.X
5. rujna 2021

Video: Greyp G6.X iz snova

https://youtu.be/tFxPt5KJRJY Greyp je tvrtka kćer automobilske marke Rimac. Gee Milner nam je predstavio svoju viziju njihove perjanice, modela G6.X… Model G6 je perjanica svetonedeljske marke Greyp. U ponudi je nekoliko...
Oprema
1. kolovoza 2021

Predstavljamo: Kona Libre EL

Sve je uključeno: Električni motor, dropper, grupa Shimano GRX, karbonska vilica, dropbar… Kona je predstavila svoje viđenje električnog gravel bicikla za slijedeću godinu! (više…)
Oprema
Prati nas