21. studenoga 2018

Kakva je DH prvakinja bila dok se natjecala, nakon kraja karijere i kako danas živi? Sjajan video materijal objavljen je skoro deset godina nakon uhićenja i multimilijunske afere s marihuanom

Missy Giove bila je tijekom devedesetih najopakija natjecateljica u MTB spustu i njen je jedini problem bio taj što se morala boriti protiv fenomenalne Anne-Caroline Chausson. U suprotnom bi sigurno osvojila još koju majicu duginih boja, pored one iz Vaila 1994. Osvojila je i dva naslova ukupne pobjednice u Svjetskom kupu (1996. i 1997.).

No legendi je došao kraj. Nešto manje od deset godina nakon što ju e uhitila američka agencija za borbu protiv droge (DEA) jer je posjedovala veću količinu marihuane namijenjene daljnjoj prodaji i tako prekinula multimilijunski posao kojega je vodila s partnerom, web odredište Vice Sports pripremilo je odličan video materijal koji priča njenu priču. Kako je Missy “The Missile” razmišljala dok je bila na biciklu, kako potom, kada je zaključila natjecateljsku karijeru? Kako danas živi?

Pogledaj i:
#TransAngeles: Urbana avantura starih znanaca

Prati nas