Red Bull Rampage
7. listopada 2021

Video: Rampage obilježava 20 godina!

Red Bull Rampage će za tjedan dana obilježiti dva desetljeća od kada su neustrašivi biciklisti prvi puta svladali strme litice te uveli novi trend i disciplinu u brdskom biciklizmu: Freeride!...
Vijesti
16. rujna 2021

Video 1/4ak: Ljeto i dalje traje!

Nidžo se vratio, Hrvati na Stolu, Toffer u Rapcu 1, Toffer u Rapcu 2, Time Attack Ponor Vaganski vrh. Visočica na Velebitu, Pelješac na e-bajku, Samoborci na Krku… (više…)
Vijesti
Garmin 2020
Greyp G6.X
5. rujna 2021

Video: Greyp G6.X iz snova

https://youtu.be/tFxPt5KJRJY Greyp je tvrtka kćer automobilske marke Rimac. Gee Milner nam je predstavio svoju viziju njihove perjanice, modela G6.X… Model G6 je perjanica svetonedeljske marke Greyp. U ponudi je nekoliko...
Oprema
Nukeproof Giga
12. lipnja 2021

Video: Nukeproof Sama Hilla

Kakvu će zvjerkicu ove sezone voziti bivši trostruki svjetski prvak u spustu i pobjednik tri uzastopne Svjetske serije u enduru? (više…)
Vijesti
Jaroslav Kulhavy, 4 Islands
9. lipnja 2021

Video: 4 Islands 2021 Aftermovie

Etapna MTB utrka jedinstvena u svijetu je zaključena i vrijeme je za kratki akcijski video presjek pet natjecateljskih dana utrke koja se odvijala na četiri kvarnerska otoka... (više…)
Vijesti
“Garmin
Orange
23. svibnja 2021

Video: Orange i Land Rover iz snova

Je li ovo najbolje od britanskog inženjeringa? Motori Cosworth, brojne reli modifikacije, zrakoplovi Spitfire, Rolls Royce, Jaguar, Bentley, Triumph, bicikli Atherton, komponente Hope ... Ipak, Land Rover i Orange su najautentičniji... (više…)
Vijesti
“Ciklocentar” Bike park Tršće Human Fish Gravel SloEnduro
prijavim.se Unior DH Cup
Prati nas