Gravelman
4. rujna 2020

Od danas je poznato kuda će se rasprostirati 100-kilometarska trasa prvog službenog gravel događaja u Hrvatskoj. Onima koji malo bolje poznaju terene uz Savu, južno od Zagreba, trasa nije nepoznanica, a svima drugima preporučamo da je prouče i zapamte…

Gravelman je prvi službeni gravel događaj u Hrvatskoj, a održati će se u nedjelju 20. rujna od 10:00 sa startom i ciljem na zagrebačkom Bundeku. Već od ranije je bilo poznato da će se trasa prostirati južno od Zagreba, oko Velike Gorice, prema Odri i Savi. No sada znamo i točno kuda, i dokle.

Gravelman chaseri

U prvoj najavi objasnili smo koncept utrke s potjerom, a za sada znamo dio „chasera“ koji će loviti sve natjecatelje i nastojati ih uloviti prije cilja na Bundeku. To su:

  • Maja Marukić
  • Valent Sinković
  • Martin Sinković
  • Filip Kvasina
  • Silvije Tomac

U narednim danima biti će objavljena imena još troje chasera (možeš za njih glasati na Facebooku), a zanimljivo je da će se svaki kilometar koji natjecatelji odvoze prije nego ih uhvate, pretvoriti u jednu kunu za donaciju udruzi Crveni nosovi.

Foto: Giant Bicycles

Prijavi se

Startninu po cijeni od 250 kn možeš kupiti još danas i sutra, a od nedjelje 6. rujna cijena se diže na 300 kn. Prijavi se ovdje: https://www.segment21.cc/gravelman-prijava/

Više detalja o događaju Gravelman Zagreb: https://www.segment21.cc/gravelman-zagreb/

Pročitaj i
Najavljujemo: Gravelman, 20. rujna

Prati nas