31. svibnja 2018

Matija Meštrić i Ema Filipović najbolji na Banovom brdu, najavljujemo DP Enduro ZG, Marin Ranteš uoči Pannoniana, DH biciklijada iznad Punta…

Uspješna organizacija XCO kupa u Popovcu, najbolji M. Meštrić i E. Filipović

U nedjelju 27. 05. 2018. se na Banovom brdu u Baranji po prvi put u tom dijelu Hrvatske održala utrka za XCO Kup Hrvatske. Organizator BK Osijek 2010 se potrudio organizirati veliki biciklistički događaj. Na atraktivnoj i teškoj stazi nastupili su natjecatelji iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja – Mađarske i Srbije. Rezultate pogledajte ovdje.

 

Najavljujemo: Enduro Zagreb je NP – u enduru

U subotu 2. lipnja u organizaciji BK Opušteno će se održati nacionalno prvenstvo Hrvatske u disciplini MTB enduroPrijavite se na prijavim.se, a sve ostale informacije dostupne su ovdje 

 

Marin Ranteš još jednom pobjedom najavio Pannonian Challenge

Naš najbolji BMX-er slobodnog stila (freeride BMX) nastavlja s odličnim nastupimaNa Butcher Jamu je došao do pobjede, ostavivši pritom za sobom Justina Dowella te vlastitog “učitelja”, legendarnog Daniela Dhersa. Više o tome pročitajte u Marinovom dnevniku na redbull.com.

Najavljujemo: Punat DH biciklijada

U subotu 2. lipnja na kršu iznad Punta na Krku na rasporedu je “Runtele Challenge”. Ne znamo je li itko u svijetu već  organizirao DH biciklijadu, no koliko znamo ovo je prva takva manifestacija ikad! Spust po stazi dugoj 1880 m, s 250 visinskih metara razlike. Sudionici mogu računati na prijevoz od dna do vrha staze, ručak,  a navečer još i koncert. Po svemu sudeći ovo je događaj koji se ne smije propustiti. Prijavi se ovdje.  

 

Najavljujemo: GP Kozara 2018

U nedjelju 3. lipnja na rasporedu je Grand Prix Kozara. Utrka u olimpijskom krosu kategorije C2, ujedno i nacionalno prvenstvo BiH. Dodatne informacije potraži na bk-kozara.com te na facebooku.   

 

Krenuli su na Goni Pony iz Rijeke… Na Ponyjima

Pet zaljubljenika u bicikle zaputilo se iz Rijeke prema Kranjskoj Gori. Direktno na Vršič. Na Ponyjima. Reportaža o Goranu, Borisu, Kristijanu, Viktoru i Sanjinu – na novilist.hr.   

Uvodna fotografija: Postolje kategorije Muški Elite u Popovcu (foto: HBS)

Prati nas