8. siječnja 2020

Ove godine u našem i susjednom dvorištu, vrlo blizu svima, odviti će se čak dvije runde Svjetskog kupa u MTB spustu. Želiš li i ti dati svoj doprinos?

Ovogodišnja sezona donosi nam dvostruki program Svjetskog kupa u MTB spustuPrva na redu je runda u Mariboru 2. i 3. svibnja, a potom se karavana seli nekih 350 km južnije, na Lošinj 9. i 10. svibnja. To ujedno znači otvaranje „lovačke sezone“ na volontere koji žele biti dijelom ova dva spektakla brdskog biciklizma, a svojim će radom doprinijeti uspješnosti organizacije i natjecanja.

Maribor

Ovogodišnja utrka Svjetskog kupa na vrlo dobro poznatom odredištu s bogatom poviješću treba što više ljudi za što bolju izvedbu organizacije. I ti možeš biti dio toga. Minimalna dob potrebna za pomoć u pripremi utrke (staza, tereni itd.) jest 16 godina, a 18 godina za ulogu redara (redarke) Moraš imati radne navike i biti spreman raditi tijekom cijelog dana , čak i do večeri, ako je potrebno. I bez obzira na vremenske prilike! Moraš biti dostupan (dostupna) od 30. travnja do 3. svibnja. Zauzvrat, dobivaš službenu volontersku uniformu, hranu i ostalo. Ako si zainteresiran (zainteresirana), više možeš pročitati na worldcup.si. Prijaviti se možeš putem prijavnice. Dodatne informacije zatraži na volunteers@worldcup.si.

Događaj na facebooku.

Lošinj

I u nas trebaju dodatnu radnu snagu, pomagače i one koji će se pobrinuti za sve što dolazi s ovakvim događajem. Što se tiče propisane minimalne dobi, uvjeti su isti kao u Mariboru. Dob od 16 godina za sve pomoćne poslove te 18 godina za ulogu redara. Moraš biti dostupan (dostupna) tijekom cijelog natjecanja, tj. Od 7. svibnja nadalje. Što dobivaš? Službenu odjeću koju moraš nositi tijekom događaja, hranu i smještaj, ukoliko je on potreban. Informacije možeš pronaći na losinjworldcup.com, obrazac za prijavu dostupan je ovdje, a dodatna pitanja su dobrodošla i na zigazivoder@gmail.com

Događaj na facebooku.

Naslovna fotografija Lošinj World Cup 2018

Prati nas