yt capra, predel
19. svibnja 2021

Nova generacija enduro mullet modela YT Capra predstavljena je u vrhunskom video clipu snimljenom u deželi…

Zanimljiv video materijal snimljen je nedavno u našem susjedstvu. Naime najveći dio promotivnog video clipa koji traje gotovo 23 minute snimljen je u Sloveniji uz pomoć slovenskih profesionalaca. Nastupaju, naravno, i slovenski bajkeri.

Mnogi će vjerojatno prepoznati Vršič, Predel (na naslovnoj fotografiji most ispod račvanja za Mangart) i Korušku, možda Pokljuku Maribor ili čak Črnotič. A tko nastupa u videu?

Kada je danski glumac Mads Mikkelsen – poznat i kao Bondov neprijatelj Le Chiffre ili televizijski Hannibal, odnosno uglavnom negativac – u studenom posjetio Sloveniju, tamošnji su mediji pisali o snimanju novog horrora. I sada su ga objavili.

Mikkelsen igra ulogu glavne “koze“ (ili jarca). Capra nije samo naziv popularnog YT modela već i – koza.

Slovenski bajkeri i kreativci

Slovenski glumci imaju pojavljuju se u sporednim ulogama, a naše čitatelj(ic)e vjerojatno će više zanimati Matej Grnjak i Blaž Hölcl koji se pojavljuju u “pustinjskoj” sceni. Akcijske scene snimljene su po uzoru na video „Moon Valley“ koji je prvi put prikazan u siječnju 2020. Na istoj lokaciji u Koruškoj, Žerjavu, sada su snimljeni slični prizori s pustinjskom pozadinom. Vid Peršak kreditiran je kao koordinator kaskadera za ovu scenu.

Tine Lenart, koji je također sudjelovao u videu o Mjesečevoj dolini, ovaj je put pilotirao dronom u pustinjskoj sceni. Još jedan biciklist / snimatelj Matej Lavka snimljen je s drona kojim je pilotirao Marko Ružič. Miha Kolar (još jedan član ekipe Mjesečeve doline) bio je direktor fotografije na pustinjskoj sceni. 

Marketing … ?

Video umjetnost ili obično rasipanje novca (puno novca), bez prave poruke? Prosudite sami, ali prema komentarima, njihovi bi kupci voljeli vidjeti barem dio ovog entuzijazma u korisničkoj podršci koja je prilično katastrofalna kada se radi o marki YT…

Prati nas