31. ožujka 2021

Riječka trgovina će nakon pet godina poslovanja nastaviti djelovati u bojama Keindl sporta, i proširiti ponudu na području Primorsko goranske-županije…

U skladu s najavama povodom financiranja poslovanja s investicijskim društvom Provectus Capital Partners, zagrebački Keindl sport je ovih dana objavio vijest o preuzimanju dugogodišnjeg partnera, trgovine RI BIKE u Rijeci.

Sama akvizicija riječke trgovine neće donijeti dramatične promjene, jer je ta tvrtka već neko vrijeme kao partner surađivala s Keindl sportom, no prema najavama iz zagrebačke tvrtke, od sada će njihovi proizvodi biti još dostupniji u Primorsko goranskoj-županiji.

Integracija u sustav Keindl sporta

Ponosan smo što mogu potvrditi završetak preuzimanja kompanije SV Sport d.o.o. iz Rijeke, poznatije kao RI BIKE!
RI BIKE je vodeći brend u segmentu trgovine biciklima i biciklističkom opremom u Primorsko-goranskoj županiji. Ujedno i naš dokazani partner već niz godina.
Timu RI BIKE-a iskazujemo toplu dobrodošlicu! Veselimo se zajedničkom radu, razvoju i integraciji u sustav Keindl Sporta.

Kristijan Keindl, na poslovnoj društvenoj mreži LinkedIn
RI-BIKE: Ponuda bicikala marke Cube

Trgovina RI BIKE otvorena je krajem 2015. godine u Rijeci i od početka u ponudi imaju asortiman koji nudi Keindl sport, počevši od bicikala marke Cube nadalje. Više: www.ri-bike.hr .

Pročitaj i

Keindl sport nakon financijske injekcije ide u daljnje širenje i akvizicije

Foto: Keindl sport, RI BIKE

Prati nas