Kona Honzo ESD
8. kolovoza 2020

Hardtail iz obitelji trail bicikala, to jest all-mountain bicikala, dobio je još jednu verziju. To je Honzo ESD…

Mad Max bi za svoj bicikl sigurno odabrao Honzo ESD. To je pravo čudovište u obitelji koja se može pohvaliti geometrijom nedavno predstavljenog fully modela Process X. Sprijeda ima 150 milimetara hoda, kut cijevi upravljača iznosi 63 stupnja, a kut cijevi sjedala iznosi 77,5 stupnjeva. Riječju, ovo je iznimno agresivna geometrija.

Okvir je zavaren iz „kućnih“ krommolibdenskih cijevi, a dostupanje u veličinama S, M, L i XL. Vilica je Marzocchi Bomber Z1 Grip Damper, kotrlja se na 29-inčnim obručima, a cijevi duž lanca mjere svega 417 milimetara, što je iznimno kratka udaljenost za ovakvu zvijer.

Kona Honzo ESD

ESD je opremljen mjenjačem Shimano SLX, XT i kočnicama Deore. Glavčine su Shimano SLX, a obruči su Race Face AR. Gume? Maxxis Assegai EXO TR 3C širine 2,5” sprijeda i Maxxis Minion DHR II EXO TR 2,4” straga.

Ako želiš, možeš voziti ESD kao jednobrzinca, jer ima podesivi dio stražnjeg trokuta koji omogućuje preciznije podešavanje lanca. Tu je i obavezni teleskopski držač sjedala koji je dobavio Trans-X.

Cijena? S 20-postotnim popustom iznosi točno 18.239 kuna.

Dodatne informacije potraži na ciklo-centar.hr.

Foto: Proizvođač

Pročitaj i
Predstavljamo: Kona Process X 2021

Prati nas