Na grobo iz Istre
28. svibnja 2020

Pulska enduro scena sve je aktivnija i bogatija, a njihov najnoviji doprinos dolazi u obliku pokretnih slika i, nadasve, zvuka. Sebastian Osmanović za upravljačem, Leo Gamboc za kamerom. Vrhunska slika i produkcija!

Zvuk furanja baš takav treba biti. Ne sam zbog toga što ima masku na licu Sebastian Osmanović u ovom dvominutnom videu Lea Gamboca ne govori. Za to niti nema potrebe.

Leo, poznajemo ga po njegovim drugim projektima, inače dolazi iz Umaga, a sada je postavio brend Bike Life Productions. Sebastiana i njegov bajk snimio je na spustu u Vintijanu , brežuljku blizu Pule, u pravcu Pješčane uvale.

Leo kaže da ga je inspiriralo serijal RAW100 serijalom koji je Rupert Walker snimio s Brandonom Semenukom. Sebastian doduše nije Brandon – no to nije nitko drugi na ovom svijetu! No furanje je vrhunsko, a još više pažnje vrijedi posvetiti snimljenom zvuku.

Leo Gamboc Sebastian Osmanović RAW 100
Leo Gamboc Sebastian Osmanović RAW 100

Porazgovarali smo i sa zvijezdom videa, Sebastianom Osmanovićem, koji priznaje da nisu niti znali u kako se zahtjevnu avanturu upuštaju: U početku nismo imali ni približno u vidu da će biti toliko posla i truda uključeno u cijelu realizaciju projekta. Ukratko, Leo mi se javio da li sam voljan napraviti edit u suradnji sa njime i pristao sam. Tu je sve krenulo od velikog prijateljstva pa do odličnog videa“, kaže Sebastian.

Što Sebastian kaže o Leu? „Izrazito talentiran snimatelj a ujedno i rider. Nikad neću zaboraviti njegovu brzinu pronalaženja pravog kadra! Upoznao sam ga tek prije dva mjeseca i sada smo najbolji prijatelji!“

„Mnogo ljudi je bilo ukljuceno u realizaciju projekta. Leo je imao ovdje glavnu ulogu; kao snimatelj, učitelj trikova, koordinator i editor“, dodaje Sebastian.

Općenito, video je tehnički visoke kvalitete. Leu su pomogli suradnici: Jan Stojković (korekcija boja), Sanel Isanović (zvuk), Goran Škofić (dodatne snimke) i Mario Radić (foto). Bravo, ekipa!

Sebastijana inače možeš pratiti na Instagramu. https://www.instagram.com/sebastian_osmanovic/

Leo je dostupan (i) na Facebooku. https://www.facebook.com/LeoGambocOfficial/

Pogledaj i:
Kako je nastao BƎ S!CK
Video: Marin Ranteš u filmu Teamwork

Prati nas