Video sredica, Istraland
19. listopada 2022

Video srijedom: Istraland 2022

Bikepacking avantura bez potpore, uzduž i poprijeko našeg najvećeg poluotoka, iz video perspektive Jake Bizjaka. Vremenski uvjeti nisu bili najidealniji, a sve ostalo bilo je za čistu desetku... (više…)
Vijesti
Unior DH Cup
Video sredica, Hrvaška
21. rujna 2022

Video srijedom: Hvala Croatia!

Ekipa iz tvrtke Restrap složila je 64-minutni dokumentarac snimljen tijekom lanjske bikepacking avanture Kvarnerom, Dalmacijom i zaleđem… (više…)
Vijesti
Video sredica, Hrvaška
11. svibnja 2022

Video srijedom: Via Adriatica MTB Trail

Ivan Delmić je svoje dvotjedno putovanje sažeo u video clip koji traje sedam minuta. Krenuo je s Kamenjaka, a završio na najjužnijoj točki hrvatske obale: rtu Oštra... (više…)
Vijesti
Video sredica, Veneto Trail
16. veljače 2022

Video srijedom: Veneto Trail 2022

Dečki iz marke Bombtrack pokazuju nam staze jedne od najljepših europskih nepodržanih utrka. Sve u sklopu priprema za ovogodišnje izdanje... (više…)
Vijesti
Pod Triglavom, Video sredica
15. rujna 2021

Video srijedom: U podnožju Triglava

Nije potrebna oprema za kampiranje, niti preopterećeni bicikl. Krug u podnožju Triglava je zabavan, kratak i pruža čarobne panorame... https://youtu.be/bAzOwAezaHU Marius Quast, putnik graveler i istraživač novih, za mnoge nepoznatih...
Vijesti
Svein Tuft
8. rujna 2021

Video srijedom: Svein Tuft i kanadska divljina

Bivši cestovni profesionalac Kanađanin Svein Tuft u potrazi je za novim izazovima. Ovaj put na relaciji Squamish - Belle Coolo. Riječ je o dijelu kanadske kišne šume i izvornoj domovini naroda Nuxalk… (više…)
Vijesti
“Garmin
Hrvaška
14. srpnja 2021

Video srijedom: Od Dubrovnika do Splita

Super avantura uzduž jadranske obale. Doduše nije preporučljivo naći se tamo u jeku turističke sezone. Terenima na kojima će se najbolje snaći dobar makadamac…. (više…)
Vijesti
Prati nas