21. veljače 2018

Ostala su još dva sitna mjeseca do utrke Svjetskog kupa u MTB spustu na Lošinju! Jeste li rezervirali smještaj? Ne? Zato donosimo ponudu Lošinj Hotels & Villas

Preostala su dva mjeseca do prve utrke Svjetskog kupa u MTB spustu u sezoni 2018. (koja će se održati na Lošinju, kažemo to za slučaj da posljednjih godinu dana živiš ispod kamena). Točnije, kvalifikacijska utrka će se održati u subotu 21. travnja, a finalna u nedjelju 22. travnja.

Hoće li se uz stazu više govoriti hrvatski, slovenski ili talijanski? Engleski ili njemački? Vidjeti ćemo, no u svakom slučaju na Lošinju će se u travnju tražiti krevet više.

Trebati će negdje provesti noć ili dvije, tri… Ciljni prostor, boksovi ekipa, expo, i svi drugi dijelovi cirkusa biti će u Velom Lošinju, a najviše smještajnih kapaciteta u Malom Lošinju, točnije u Čikatu. Želite li doći do Velog Lošinja čeka vas lijepa šetnja, solidan trkački trening ili ugodna vožnja biciklom, oko četiri kilometra iz Malog te kilometar više iz Čikata.

Ponuda

Lošinj Hotels & Villas, najvažnije hotelsko poduzeće na otoku, pripremilo je posebnu ponudu za posjetitelje Svjetskog kupa, od 15. do 26. travnja. Ponudu ćete aktivirati promocijskim kodom BIKE na njihovom web odredištu losinj-hotels.com.

I mi smo malo klikali

I sami smo istražili što je od smještaja na izboru i koliko to stoji. Začudo još ima mjesta u hotelu Vitality Punta u Velom, a to je doista vrlo blizu „svjetske“ staze. Dvokrevetna soba s doručkom stoji oko 81 euro (za jednu noć), a polupansion ćete platiti 10 eura više. To je nešto jeftinije od njihove “first minute” ponude, ali je čak 26 % manje u odnosu na njihovu redovnu cijenu.

Desetak posto niža cijena čeka vas u hotelu Aurora u Čikatu. Produženi vikend za dvoje (soba s doručkom), od četvrtka do nedjelje, koštati će vas 243,80 € u Punti ili 215,71 € u Aurori.

Ne morate sumnjati da će boravak u Velom Lošinju u tom terminu biti pravi luksuz, te da će pritisak biti toliko velik da gotovo sigurno nećete moći automobilom ući u mjesto.

Ulaznice za utrku Svjetskog kupa u MTB spustu na Lošinju dostupne su na www.eventim.hr 

Pročitaj i:
DH Lošinj: Svjetski prvaci isprobali su stazu. Kako im se sviđa?
Radolović i Bašić zadovoljni pripremama na Lošinju
U prodaji ulaznice za Svjetski kup na Lošinju
Svjetski kup: Nova pravila u spustu
Video 1/4ak: Najava Lošinja!
Uvodna fotografija: Veli Lošinj s hotelom Vitality Punta, foto Lošinj Hotels & Villas

Prati nas