13. veljače 2017

Leo, Jonas, 5 mjeseci u kombiju, lutanje po europskim dirt spotovima i 20 postova, svaki tjedan jedan. Masovno financiranje je krenulo.

Mogli bi reći da Leo ide na petomjesečni godišnji odmor i da traži sponzore. Ali nije baš tako jednostavno. Leo Gamboc, od danas točno 27-godišnjak iz Umaga, živi život dirt freestylera već cijelo desetljeće. Na mtb.si se najviše pojavljivao 2015. godine s projektom Connected. Vrijedno piše i postove na psbmx.com ili PlusSizeBMX, najveću specijaliziranu stranicu za slobodni stil na 26 inča na svijetu.

Ove godine ima projekt pod imenom “Dirt Jumping Europe Tour”. S 18-to godišnjim nijemcom Jonasom Drechslerjem koji snima i filmove, će od početka svibnja do kraja rujna lutati s kombijem po europskim dirt spotovima i u međuvremenu na PSBMX objavit 20 postova, svaki tjedan jedan.

Novac za kombi, gorivo, hranu i općenito za preživljavanje Leo i Jonas skupljaju preko kampanje koju su upravo započeli na portalu za masovno financiranje Indiegogo. U kampanji je cijeli kup različitih ponuda te ćeš naći svoju ako želiš poduprijeti dečke. Mi ćemo ih pratiti jer zasigurno neće biti dosadno.

Kampanja na indiegogo.com

Prati nas