Montanus
21. srpnja 2021

Kažu – Second Wind. Opisati ćemo to kao drugu priliku, jer su se Francesco i Giorgio nakon dugotrajnog drugog “lockdowna” ponovno otisnuli na nezaboravni bikepacking…

Francesco i Giorgio, poznatiji kao Montanus, poduzeli su još jedan video podvig. Ovoga puta izazov su bili Apenini jer su u Abruzzu, gdje inače žive, napokon popustili „covid“ mjere “, i mogli su krenuti tamo gdje im je drugi dom. U prirodu i slikovita prostranstva.

Dečki kažu: “Pandemija COVID-19 malo nam je otežala svakodnevni život, a uskratila nam je i jednu od najvažnijih potreba čovječanstva: zrak. Virus ne samo da oduzima zrak koji udišemo, već utječe i na naša pluća, ali oduzima i zrak slobode. Zimus nas je pandemija najteže pogodila, strah od virusa je postajao sve jači, za razliku od osjećaja otežanog disanja kada se penješ strmim usponom.

Međutim, s vremena na vrijeme, baš kad smo se osjećali kao da ćemo udariti u zid, iznenada se pojavio novi nalet energije koji nam je omogućio da dođemo do daha i dao nam onu ​​dodatnu energiju kroz koju smo mogli proći zahtjevne trenutke. puta. U sportskom svijetu to je poznato kao “drugi vjetar.”
Duo Montanus na Instagramu: @montanus_thewildside.

Pogledaj ostale majstorije dvojca Montanus
Video srijedom: Oda pčelama
Video srijedom: Berači drva
Video srijedom: Ispred kućnog praga

Prati nas