Specialized Chisel
23. veljače 2021

Zemlja, zrak, vatra i voda glavna su inspiracija za otisak na okvir koji će biti dostupan u ograničenoj seriji…

Specializedov model Chisel predstavlja poveznicu između osnovnog modela Rockhopper i natjecateljskog modela Epic HT. Chisel je lani doživio potpunu transformaciju, i geometrijski i u tehnologiji zavarivanja, jer Spec koristi vlastitu tehniku Smartweld. Težina okvira je 1400 grama, a ostale njegove karakteristike možeš vidjeti u članku: Predstavljamo: Specialized Chisel 2021.

Za ovu sezonu veliki je S pripremio četiri okvira u ograničenoj seriji LTD. Svaki okvir predstavlja jedan od elemenata bez kojih nema života.

Ova slika predstavlja zrak. Naslovna fotografija prikazuje Zemlju.

U Specializedu kažu:

Baš kao što Chisel putuje krajolikom tankom linijom urezanom gumama, u svakodnevnom životu vozimo tankom linijom između fizičke i digitalne stvarnosti – linijom koja je svakim danom sve zamagljenija. Kako se naš prirodni svijet raspada, a digitalni svijet nastavlja širiti, izazivamo vas našim umjetničkim otiskom „Disrupt the Decay“. Koristili smo elemente zemlje, zraka, vatre i vode kao inspiraciju da prkosimo digitalnom svijetu i stvorili smo četiri jedinstvena okvira u ograničenoj verziji LTD, sa samo jednim pitanjem: „Gdje završava jedan svijet, a gdje počinje drugi?

Cijena okvira? Procjenjuje se na 1199 eura. Još nije poznato hoće li i kada biti dostupan u Hrvatskoj.

Fotografije proizvođač

Dodatne informacije potraži na specialized.com.

Pročitaj i
Predstavljamo: Specialized Chisel 2021.
Predstavljamo: Specialized Epic 2021
Predstavljamo: Specialized Turbo Levo SL 2020
Drobiona: Specialized Enduro Expert 2020
Predstavljamo: Specialized Enduro 2020

Prati nas