5. rujna 2019

Osim objave nagrade na godišnjem sajmu biciklističke industrije u Friedrichshafenu, Greyp je lansirao dva nova modela: hardtail G5 i Limited Edition G6.X

Nagrada Eurobike došla je kao odličan „šlag na tortu“ predstavljanju novih dvaju Greypovih modela: hardtail G5 i Limited Edition G6.X.

 

Model Greyp G6.2 zavrijedio je nagradu Eurobike Award. Konkurirao je između 400 proizvoda (od toga su 63 prijave došle od startup tvrtki). Nagradu je zavrijedio zahvaljujući kvaliteti, inženjerskim rješenjima i inovaciji.

 

„Eurobike nagrada moćan je barometar inovacije u industriji2, kazao je tim povodom direktor sajma Eurobike Dirk Heidrich. „Prepoznaje inovativne potencijale proizvođača, Njihovo kreiranje novih ideja, a ponekad čak i rušenje prepreka.”

 
Greyp G5.1 (foto: proizvođač)

„Znali smo da smo razvili cool i inovativan proizvod“, kaže izvršni direktor Greypa Krešimir Hlede. „Čast nam je što to na isti način doživljavaju i stručnjaci iz industrije, posebno tijekom prve godine na tržištu. Uz dva koraka naprijed i jedan korak unatrag, vjerovali smo u svoju viziju te smo industriji i samim biciklistima ponudili nešto posebno.”

 

Serija Greyp G6 koju smo proljetos premijerno predstavili na našim stranicama prva je pedelec serija koja dolazi s Greypovih proizvodnih traka. Proizvođač od prvog trenutka naglašava „mogućnosti elektrifikacije, povezivanja i gamifikacije“ koje ove modele izdvajaju od konkurencije. Model Greyp G6.2  opremljen je video kamerama, e-SIM karticom, pripadajućom mobilnom aplikacijom, softverska ažuriranja obavljaju se bežično, a na okvir su montirane premium komponente.

 
Greyp G5.2 (foto: proizvođač)

Na sajmu Eurobike predstavljen je dugo očekivani hardtail model G5 te model Limited Edition G 6.X. Hardtail se isporučuje u dvije verzije: G5.1 i G5.2. Poput prethodnika, prepun je tehnologije koja prati vozača na njegovoj vožnji. Uključuje ugrađenu prednju kameru, integrirani e-SIM i aplikaciju Greyp.

 

Limitirana verzija G6.X naglašava automobilističke korijene Greypa. Tvrtka je potekla iz tvrtke-majke Rimac Automobili te je razvoj ovom modela išao stopama proizvodnje super automobila. Uporabljuju se samo vrhunske komponente, uključujući Öhlins vilicu i stražnji amortizer, karbonske kotače te kočnice Magura, bežični teleskopski držač sjedala i bežični mjenjač.

Greypov štand na sajmu Eurobike (foto: proizvođač)

 

Info: www.greyp.com

Naslovna fotografija: Greyp G6.X (foto: proizvođač)

 

 

Pročitaj i: 
Greyp G6, pametni e-bajk iz Svete Nedelje

Prati nas