7. ožujka 2022

Partnerski odnos medijske kuće Mountainbike Hrvatska s jedinstvenom etapnom MTB utrkom nastavlja se i u 2022. U kategoriji Mix nastupiti će naše službene ekipe: slovenska i hrvatska…

Već više godina zaredom na najvećoj etapnoj MTB utrci u ovom dijelu Europe, a sada i događaju svjetskog ranga. 4Islands, nastupaju ekipe slovenske i hrvatske verzije našim web stranica. Tako će biti i ove godine jer će naše dvije ekipe nastupiti u kategoriji Mix. Predstaviti ćemo prvo ekipu Tem MTB.HR koja već drugu godinu zaredom nastupa u istom sastavu:

  • Maja Marukić
  • Dražem Oreščanin

Nastupiti će i ekipa MTB.SI, a njih ćemo predstaviti u slijedećem nastavku. Naši su pak predstavnici pravi multisportaši koji  posljednje vrijeme nastupaju kao ekipa, pa su nedavno najavili i zajednički nastup na zahtjevnoj triatlonskoj utrci Ironman 140.6.

Super sam sretna i zahvalna svom ekipnom kolegi i ekipi MTB.HR jer su me prihvatili kao svoju pa zbog toga već drugu  godinu zaredom mogu sudjelovati u bez konkurencije najboljem sportskom eventu u ovom dijelu svijeta! Osim što mi je ekipa najcool i naj opuštenija, oni su i punokrvni i neupitni bajkeri i pedagozi, tako da mi je prošlogodišnje iskustvo na 4I bio ujedno i fenomenalan trening/race kamp nakon kojeg sam postala doživotna MTB obožavateljica.

Maja Marukić
Maja i Dražen prije starta

Mtb.hr je više od ekipe, to je kao obitelj! Većina nas poznaje se više od dvadeset godina iz raznih uloga u biciklizmu: natjecatelji, organizatori, suci, novinari. Na utrci 4Islands već treću godinu zaredom nastupamo s dvije ekipe u kategorijama Mix i Grandmasters. Veliko mi je zadovoljstvo biti dio ove priče i veselim se žestokom natjecanju i dobroj zabavi na najboljoj i najvećoj MTB etapnoj utrci u našoj regiji i jedinoj u svijetu koja se vozi na četiri različita otoka!

Dražen Oreščanin

Službena Facebook grupa: Iron Teammates

Svjetska Epic serija

4islands od ove godine dio svjetske Epic serije. Naime, sudionice i sudionici utrke 4Islands MTB po novome će dobiti ekskluzivnu priliku kvalificirati se za vodeću svjetsku etapnu MTB utrku Absa Cape Epic, u Južnoj Africi. Osim toga 4Islands omogućava natjecateljima stjecanje titule Epic Legend.

Prijave su još uvijek otvorene. Klikni ovdje!

Opširnije
#4islands

Naslovna fotografija: Dražen i Maja lani iznad Baške, u očekivanju prologa (foto: MTB.HR)

Prati nas