15. ožujka 2023

U nedjelju 19. ožujka ZLIKovci i ZLIKovke će se pod organizacijskom palicom MK Pirates i BK Novigrad okupiti na sjeverozapadu Istre na završnom kolu 15. sezone MTB Zimske lige Istre i Kvarnera!

BK Novigrad će organizirati posljednje 10. finalno kolo 15. sezone MTB zimske lige Istre i Kvarnera, u svojoj sedmoj sezoni sudjelovanja u organizaciji zimskih biciklističkih događaja. Prethodnih godina su se morali nositi s lošim vremenom. Međutim, očekuju bolje vrijeme ovog vikenda.

Krug staze glavne utrke je atraktivan i dinamičan, s dužinom od oko 5 km. Sastoji se od kratkih uspona, spustova, singletrackova, slaloma kroz šumu i vožnje po plaži. Staza u Novigradu nije tehnički zahtjevna i trebala bi biti zanimljiva svim vozačima. Dječje utrke se voze na kraćim stazama, posebno pripremljenima za ovu priliku, u neposrednoj blizini mjesta prijave (kao i startno-ciljne linije).

Sudjelovanje je moguće na vlastitu odgovornost, a organizator zadržava pravo izmjene programa radi eventualnih izvanrednih okolnosti. Napomena: zvono za zadnji krug zvoni samo natjecateljima glavne utrke. Broj krugova koje će natjecatelji voziti bit će objavljeni na sam dan utrke.

  • Registracija i prijave trajat će od 10:15 sati do 11:30 sati.
  • Prijave s povoljnijom kotizacijom: https://bit.ly/15mtbZlikXCNovigrad
  • Kategorije U7, U9 i U11 ne plaćaju kotizaciju (ali plaćaju startne brojeve)

Trajanje pojedinih utrka ovisi o konfiguraciji terena. Očekivano trajanje dječjih utrka je od 5 do 10 minuta, dok će se odrasli u glavnoj utrci voziti od 50 minuta do sat i deset minuta. Kategorije U13 i U15 vozit će istu stazu kao i glavna utrka, ali manji broj krugova.

Trenutan ukupni poredak lige: https://prijavim.se/results/scores_pdf/7/760/2022

Liga na društvenoj mreži: http://bit.ly/GIANTmtbZLIK

Događaj na društvenoj mreži: https://www.facebook.com/events/605417281485906

Foto: Organizator

Pročitaj i
#zimskaliga

Prati nas