14. prosinca 2021

U nedjelju 19. prosinca 2021. na petrinjskom Gradskom kupalištu održati će se treće kolo rekreativne zimske Ciklokros lige powered by TRAIL…

Nakon Ludbrega, u nedjelju će se nastaviti zimska Ciklokros liga koja se sastoji od sedam kola. Domaćin trećeg kola Zimske CX lige je BK BikeAround, a sve informacije o Ciklokros ligi raspoložive su na društvenoj mreži: facebook.com/ciklokros

Osnovna pravila

Liga je otvorena za sve biciklist(ic)e, bili članovi nekog kluba ili ne. Dozvoljeno je korištenje svih vrsta (ispravnih) bicikala, osim e-bicikala i/ili drugih motorno pogonjenih bicikala, kao i odgovarajuće opreme, pri čemu je nošenje kacige obavezno.

Podizanje startnih brojeva u Petrinji: Nedjelja 19. prosinca od 11:30 do 12:30.

Start prve utrke: 13:00

Start druge utrke: 13:20

Prijave: webscorer.com

Raspis: dropbox.com  

Staza u Petrinji

Organizatori su pripremili stazu dugačku cca. dva kilometra. Natjecatelji(ce) će biti podijeljeni u sedam dobnih i spolnih kategorija te će se sukladno tome voziti dvije utrke. Start prve utrke za odrasle kategorije bit će u 13 sati, a biciklistice i biciklisti vozit će 40 minuta + jedan krug, dok će u drugoj utrka sa startom u 13:20 sati mlađe kategorije voziti 20 minuta + jedan krug.

Ludbreg

Na prošlom kolu, održanom 5. prosinca u Ludbregu u organizaciji BSK Trail, okupilo se pedesetak natjecatelj(ic)a iz klubova Hrvatske i Slovenije, a natjecatelji su bili suočeni s pravim ciklokros uvjetima, mokro, blatno i kišovito, baš kako ciklokros mora izgledati. U muškoj konkurenciji pobjednički niz je nastavio aktualni nacionalni prvak Hrvatske u ciklokrosu Viktor Potočki, a u ženskoj konkurenciji do prve ovosezonske pobjede je došla Teodora Savić Popović.

Pročitaj više
# ciklokros
# zimska liga

Fotografije: Organizator

Prati nas