11. ožujka 2020

Županijske vlasti u Istri donijele su odluku o otkazivanju svih sportskih i kulturnih događaja do 14. travnja. To nažalost uključuje i dvodnevno događanje na rtu istarskog poluotoka

Organizator dvodnevne manifestacije Kamenjak Rocky Trails 2020., pulska Adrenalina, objavio je jutros odluku o otkazivanju cjelokupnog događaja koji uključuje subotnju UCI C1 XCO utrku te nedjeljni UCI C MTB maraton. Odluku temelje na odluci županijskih vlasti u Istri (Kriznog stožera Istarske županije) o otkazivanju svih sportskih i kulturnih događaja do 14. travnja 2020.

 

„Prvi put, nakon 25 godina održavanja prisiljeni smo otkazati našu najdražu i po mome najveću MTB manifestaciju u regiji“, izjavio je tim povodom direktor utrke Mario Pustijanac.

„(Utrka je) počela … davne 1996g. i kroz godine postala je utrka koja svake godine diže standarde. Utrka koja nam je u dvorište dovela svjetske face, prvake i olimpijske pobjednike. Nadao sam se da ćemo i ove godine napravit pravi show u Premanturi ali ništa od toga“, dodao je.

 

Daljnje informacije na službenom Facebook kanalu

 

Ono što smo slutili u posljednjih nekoliko dana počelo se doista događati: Otkazuju se događaji u Hrvatskoj, pa tako i međunarodne MTB utrke, pogotovu one u blizini Italije. Izvještavati ćemo i dalje o svim novostima, nadamo se da će ih biti čim manje negativnih…

Pročitaj i
Svjetski DH kup Lousa je odgođen… do daljnjeg

Foto: organizator

Prati nas