19. lipnja 2021

Avanture kamperom posebna su kategorija među pravim poznavateljima brdskog biciklizma.  Garmin CamperVan  pomoći će u traženju najboljih lokacija, panorama i novih avantura!

Želiš li pronaći avanturu svakog dana na godišnjem odmoru ili višednevnom izletu? S GPS navigacijom Garmin CamperVan pronaći ćeš novu slobodu i otkriti nove uzbudljive lokacije kako u vlastitoj domovini tako i u dalekim odredištima.

Ograničenja putovanja za vrijeme globalne pandemije potaknula su mnoge da počnu razmišljati o odmoru i avanturama u blizini vlastitog doma. Sve češće se mlade obitelji i parovi odlučuju za istraživanje vlastitih ili susjednih zemalja manjim kombijem ili furgonom. Vole slobodu spontanih putovanja na cesti na udaljenosti od nekoliko sati vožnje od doma i žele izbjeći ‘turističke zamke’ tijekom organiziranih putovanja. Osim što štedi novac, ovakav način odmora smanjuje i stres koji dolazi s planiranjem tradicionalnijeg odmora. Ako djeci dosadi, samo se krene na novo odredište. I budimo iskreni: tko ne voli putovati, istraživati, otkrivati nova mjesta, buditi se svakoga dana u novom okružju?

Više od satelitske navigacije

Nova navigacija Garmin CamperVan konstruirana je za korisnike koji žele više slobode u životu vole putovati okolo u manjem kombiju ili furgonu,  naravno preuređenome u udoban dom na četiri kotača. Osim što nudi upute za najbolja stajališta na planiranoj ruti, lokacije za parkiranje preko noći i druge preporuke za putovanja, prava je podrška i za planiranje novih avantura. Opremljen je funkcijama koje slijede bilo koji put, pronalaze poglede koji oduzimaju dah, pružaju vam neke nezaboravne trenutke i avanturu koja se nalazi na neplaniranom putovanju. Jednostavno rečeno, uređaj za savršen i spontan boravak izvan doma.

Video: Garmin CamperVan

Garmin CamperVan : Najvažnije funkcije 

  • Trendy Places predlaže najbolja zaustavljanja diljem vaše rute pa možete preskočiti dugotrajno planiranje i umjesto toga više istraživati
  • Local Spots prikazuje lokalna mjesta za posjetiti i uzbudljive aktivnosti oko vaše trenutne lokacije
  • Roadtrip Routes pronalazi rute koje su više avanturističke kako biste uživali u neplaniranom odmoru
  • BirdsEye Satellite Imagery pomaže vam pronaći skrivene putove i udaljene lokacije
  • MICHELIN Green Guide je već učitan, uključuje fotografije, detaljne opise i ocijene koje vam daju dojam kada se vrijedi zaustaviti
  • Tripadvisor ocijene putnika daju prijedloge uživo bazirane na odabranim kategorijama interesa kao što su restorani, atrakcije i više

Garmin CamperVan ima sve što možeš očekivati od satelitske navigacije. Možeš filtrirati kampove i lokacije za zaustavljanje s preferiranim pogodnostima kao što su tuševi, pristup internetu i još mnogo toga. Također ima učitani katalog kampova i zaustavljanja od ACSI, Campercontact i Trailer’s PARK. Da biste putovanje učinili sigurnijim, uređajem možete upravljati glasom, a podržava Bluetooth hands-free pozivanje. U kombinaciji s aplikacijom Garmin Drive na kompatibilnom pametnom telefonu, informirati ćeš e o prometu, vremenu i cijenama goriva.  

Više informacija: buy.garmin.com/hr

Trebaš još inspiracije za putovanje kamperom? Ovdje ćeš pronaći sve što te zanima 😉  

Foto: Garmin

Prati nas