Bike park Sljeme OglasivaciHR Human Fish Gravel SloEnduro
25. kolovoza 2022

Ovaj neslužbeni događaj u istočnom dijelu Zagreba na istom mjestu okuplja BMX i MTB entuzijaste…

Treći po redu događaj Jazbina Jam održat će se 03.09.2022. u Zagrebu. Goste očekuje cjelodnevno druženje uz BMX i MTB trikove i koncerte.

Prva subota u rujnu je već tradicionalno rezervirana za najveći regionalni dirt jump događaj. Ovogodišnji Jazbina Jam će se održati 03.09.2022. s početkom u 14 sati na Jazbina trails u Zagrebu. BMX i MTB „profesionalci“ snage će odmjeravati ukupno u pet različitih kategorija, a organizatori su za posjetioce pripremili hranu, piće, te razne koncerte.

Jazbina Jam 2022

BMX i MTB entuzijasti će i ove godine odmjeriti snage na Jazbina Jamu u tri različite kategorije: best trick, best line, whip off, te će se proglasiti send of the day i bail of the day.

Kako bi cjelodnevna atmosfera protekla ugodno, organizatori iz ekipe Sessions Crew pripremiti će hranu i piće, nastupe domaćih bendova Riftree, Snowdrop i Šuš, te DJ dua Trepaj il’ krepaj i DJ Frisa za afterparty.

Sponzori ovogodišnjeg događaja su K&K Milčec, pivovara Houblon, Marko Projekt bike shop i servis bicikala Vozi Miško.

Događaj se održava u subotu, 03.09.2022. na dirt jump lokaciji uz samu šumu Dotrščina – Jazbina trails.

Od vožnje s prijateljima do najvećeg dirt jump traila u regiji

Jazbina Jam događaj se održava u organizaciji ekipe iz Sessions Crew, koji su aktivni na BMX i MTB sceni od 2015. godine. Njihova prva događanja su bile street vožnje po centru Zagreba te u Jarunskom skate parku, s ciljem povezivanja regionalne BMX i MTB zajednice.

Zahvaljujući obitelji Milčec, vlasnicima kultnog kafića K&K Milčec, Session Crew je 2018. godine dobio na raspolaganje prostor koji su pretvorili u Jazbina trails kakav znamo danas.

Godine 2020. su održali otvorenje Jazbina traila, te su predstavili svoj streetwear brend SESSIONS. Na iznenađenje organizatora, odaziv na događanje je bio dvostruk veći od očekivanog, te su shvatili koliko su ovakva događanja potrebna u regiji.

Prošlogodišnji događaj je skupio preko 150 posjetitelja iz cijele Hrvatske, vozače i posjetitelje iz Mađarske te čak iz Kolumbije. Ove godine očekuju dvostruko više posjetitelja.

Ekipa iz Sessions Crewa vas poziva da prvu subotu u rujnu provedete u šumi na Jazbina trailu te pogledate neke od najboljih dirt jump vozača iz regije. Nadaju se da će u budućnosti organizirati još veće glazbene bike festivale koji će promovirati BMX i MTB kulturu i lokalne umjetnike.

Pročitaj i
Jazbina Trails Jam Report: Zagrebačka dirt jump scena u punom zamahu

Foto: Organizator

Kenda DH Pohorje
Bike park Sljeme OglasivaciHR Human Fish Gravel SloEnduro
Prati nas