wyn masters gt lts
25. lipnja 2020

Wyn Masters naišao je na bicikl snova iz svoje mladosti i jednostavno ga je morao testirati. Na svoj način, naravno. Paralelni test modela GT LTS s kraja devedesetih, i najnovijeg modela GT Force. Koji je brži?

Bez Wyna Mastersa, ne možemo zamisliti Svjetski kup u MTB spustu, a niti svjetsku enduro seriju. Vječni zabavljač, majstor vožnje na stražnjem kotaču, reporter i video kreator, jedan od najsmješnijih likova, ali u isto vrijeme biciklist s dušom.

Novozelanđanin je popularan ne samo na natjecanjima, već i izvan spustaške arene, naime lani se sasvim dobro držao na prvom službenom Svjetskom prvenstvu u krosu s e-bajkovima.

Nije se vratio kući tijekom karantene, već je “lockdown” proveo u Njemačkoj te se zabavljao u Münchenskim lokalnim parkovima. U međuvremenu, na eBayu je naletio je na bicikl snova iz svoje mladosti, model GT LTS iz 1997. – i kupio ga.

Potom je otišao u Češku, testiraoga u jednom bike parku i povukao je paralele sa svojim najnovijim bolidom GT Force. Oba bicikla temelje se na LTS platformi. I kako se pokazao 26-inčni bolid iz devedesetih u usporedbi s igračkom iz sadašnjosti?

Wyna Mastersa možeš pratiti na Instagramu:@wynmasters

Pročitaj i:
Predstavljamo: GT Force – optimiziran za 29-inčne kotače

Prati nas