Video sredica, Japonska
9. prosinca 2020

Danas donosimo domaći video, jer je naš zemljak Bojan odletio i biciklom obišao dobar dio Zemlje izlazećeg sunca. Poučno i vrlo zanimljivo. Japan, zemlja koja će te očarati…

Bojan Bojić je svoje putovanje po Japanu, što je umontirao u odličan video, popratio riječima: “ Svi koji me dobro poznaju znaju da u meni živi razigrani znatiželjni duh željan novih iskustava života, razvoja i samospoznaje. Kad se sve to troje spoji, dogodi se moj novi dokumentarni film „Biciklom po Japanu“.

Ovoga puta znatiželja me odvela u Zemlju Izlazećeg Sunca, u Japan. Odlučio sam je istražiti na biciklu. Nije tu postojao neki konkretan plan, nisu bile ni neke ozbiljne pripreme. Dovoljna su bila dva prijatelja – unutarnji poziv i želja.

Ruta Osaka – Shikoku – Hiroshima priča svoje neobične i predivne priče, a život na dva kotača definitivno gura čovjeka u jedan drukčiji način razmišljanja i bivanja. Kada uz to dodamo moje nepoznavanje stranog jezika i kulture, priča postaje jako zanimljiva, kao što to sa mnom uvijek i jest. Čudesni susreti na putu i vlastita duhovna preobrazba začinili su moje iskustvo Japana na najbolji mogući način”

Bojan je u Japanu posudio bicikl kod globalwheels-japan.com.

Pogledaj i
Video srijedom: Bijeg iz New Yorka

Prati nas